Knk benimki laptop ve desteklediğini bilmiyorum büyük ihtimal desteklerEkran kartı çıkışın ve Monitör girişin 2.1 Versiyonu destekliyorsa bahsettiğin değerleri alırsın ya ona yakın değerleri.
Paugge Ultra Sertifikalı HDMI® 2.1b Kablo - (2.1b/2.1/2.0b/2.0/1.4) 10K, 8K 60Hz, 4K 240Hz 165Hz 144Hz 120Hz 60Hz, eARC, HDCP2.3, HDR, D-HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos (2m) : Amazon.com.tr: Elektronik
Paugge Ultra Sertifikalı HDMI® 2.1b Kablo - (2.1b/2.1/2.0b/2.0/1.4) 10K, 8K 60Hz, 4K 240Hz 165Hz 144Hz 120Hz 60Hz, eARC, HDCP2.3, HDR, D-HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos (2m) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Her laptop vermiyor detaylı özelliğine bakın. 2.1 Destekliyorsa 48Gbps kablo işini görür. Type - C modellere de bakılabilir destek varsa.Knk benimki laptop ve desteklediğini bilmiyorum büyük ihtimal destekler
Nerden bakabilirimHer laptop vermiyor detaylı özelliğine bakın. 2.1 Destekliyorsa 48Gbps kablo işini görür. Type - C modellere de bakılabilir destek varsa.
Bilgisayarın tam modelini nerden bulabilirimGoogle laptobun marka modelini tam yazın sonuna HDMI version yazın arama yapın orada çıkar.
2.1 desteklemiyormuş malesef başka bir arternatif varmı 2.0 daBilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler kısmından bakabilirsin.
Başlat - çalıştır - msinfo32 yaz tamam tıklayın burada da detaylar çıkar.
En detaylı bilgiler başlat - çalıştır - dxdiag yazın tamam yapın burada da çıkar. Marka ve kodu yeterli olur.
Asus Tuf gaming G16 XC12BL gibi.
Desteklemediği için 260HZ alamassın. Kablo alacaksan 2.0 Almana gerek yok. 2.1 Kullanabilirsin.2.1 desteklemiyormuş malesef başka bir arternatif varmı 2.0 da
Kaç alırım tahminiDesteklemediği için 260HZ alamassın. Kablo alacaksan 2.0 Almana gerek yok. 2.1 Kullanabilirsin.
2.1 Kabloyu taktığın zaman 2.0 çıkışın en yüksek verdiği değeri alırsın. Şu an deneme yaptıysan en son kaç aldıysan o değerden devam eder, tahmin yapamayız bu konuda. 2.0 Sıfırın max Gbps değeri 18 ama Hz desteği kaç olur bilmiyorum.Kaç alırım tahmini
144 MAXKaç alırım tahmini