Hdmi Splitter önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Merhaba benim 32 inc regal led tv var arkada sadece bir hdmi çıkışı var buna mi tv stick kullanıyorum ayrıca pc kasadan hdmi kablo ile bağlantı yapmak istiyorum iki çıkış görevi yapacak bir cihaz var mi bildiğiniz bu ürünü aldım:
https://urun.n11.com/coklayici-ve-d...-splitter-switch-1-giris-2-cikis-a-P450824307
işe yaramadı tek bir görüntüyü ikinci çıkışla yansıtıyormus sadece aynı görüntü yani 
Benim istediğim iki farki çıkış gibi olacak bazen pc üzerinden görüntüyü başlayacağım bazende mi tv stick cihazından?

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Bununla hdmi bağlantıları arası mesala nasıl geçiş yapacağız?
Kumandası olan ürünler var onlar nasıl acaba
Bir de benim yukarıda aldığım cihaz neden olmadı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu cihazın ortasında bir siyah tuş var o portlar arası geçiş için kullanılıyor. Kumandalı cihazlarda ekstra bir başka yazılım devreye girdiğinden sorun oluyor olabilir. Yada ürün kalitesiz bir üründür ki markasız ürün zaten olabilir veya arızalıdır vs. vs. o kadar detayını bilemem. Ama bu ürün işinizi başka bir sorun yoksa ki ne olabilir sorun pek fikrim yok işinizi görür.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Önerdiğiniz ürüne baktım çoğu yerde yok bi tek paylaştığıniz sitede..
Baska bir sorun yok sorun sadede tv de tek hdmi çıkışı olması bu iki olacak ona göre çalışacak 
İnşallah olur bakıp alacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürün odaklıdır diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi net değilim. Denemeniz gerek ki markasız ürün olduğundan dandik bir ürün olma ihtimali var aldığınız ürünün.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri