Merhabalar arkadaşlar. Babamın gerçekten çok eski bir masaüstü bilgisayarı vardı ve artık yok
. Kendisi uzun yıllar sonra hakkın rahmetine kavuştu. Çok sağlam ve yeni bir monitörü vardı ve boşta kaldı. Şuanda kendisi yanımda ve ben ona o da bana bakıyor. Kendisinde VGA girişi bulunuyor ve benim dizüstü bilgisayarımda ise HDMI girişi. Yaptığım araştırmalara göre bir dönüştürücü ile bu sorun ortadan kaldırılabilirmiş. Çok uygun ve ucuz bir fiyata dönüştürücü aldım fakat fiyatının neden o kadar ucuz olduğunu elimde bölününce öğrendim. Orijinal dönüştürücülerden uygun fiyatlı herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak bir dönüştürücü arıyorum dostlarım. Uzun lafın kısası;
uygun fiyatlı HDMI-VGA (max. 60 TL) dönüştürücü. 40 TL ye kadar olan dönüştürücüleri internet üzerinden satın alabilirim ancak gönlüm teknoloji marketlerinden yana. Şöyle 50 TL civarı sağlam ve kaliteli bir dönüştürücü önerisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim sevgili dostlarım.
uygun fiyatlı HDMI-VGA (max. 60 TL) dönüştürücü. 40 TL ye kadar olan dönüştürücüleri internet üzerinden satın alabilirim ancak gönlüm teknoloji marketlerinden yana. Şöyle 50 TL civarı sağlam ve kaliteli bir dönüştürücü önerisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim sevgili dostlarım.