Hector Geç teslimat

rmustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dün bende pc hocasının yaptıgı kasayı sipriş ettim.Sonra baktıgım da teslim 10 gün sonra olarak görünüyor bu süre bana geç ve anlamsız geldi ve sitede iptal seçneği de yok.Sizce de mantıksız değil mi bu durum?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Dün bende pc hocasının yaptıgı kasayı sipriş ettim.Sonra baktıgım da teslim 10 gün sonra olarak görünüyor bu süre bana geç ve anlamsız geldi ve sitede iptal seçneği de yok.Sizce de mantıksız değil mi bu durum?
Hocam çoğu kişi almaya çalıştığı için yetiştirmeye çalışıyorlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Böyle belli bi plan varken daha önceden aksiyon alınabilir kargo süreciyle 13-14 güne cıkıyor.Sitede iptal seçeneğinin de olmaması beni kuşkulandırdı acıkcası.
500 stok için aksiyon almaları zor her şeye yetişmeye kargolamaya çalışıyorlar bende o gibi yerlerde çalıştığım için biliyorum bütün ekibi de sadece siparişlere ayıramayacakları için kargo süreci o kadar çok oluyor.

KS

rmustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
500 stok için aksiyon almaları zor her şeye yetişmeye kargolamaya çalışıyorlar bende o gibi yerlerde çalıştığım için biliyorum bütün ekibi de sadece siparişlere ayıramayacakları için kargo süreci o kadar çok oluyor.
Ben mağazadan teslimatı seçtim 10 uzun süre bunun.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ben mağazadan teslimatı seçtim 10 uzun süre bunun.
Hocam nasıl anlatabilirim bilmiyorum şöyle tek sizin kargonuz olmadığı için orada sıra sıra yapıyorlar bazıları hiçbir şeyini değiştirmeden aldıkları için toplayıp test edip sistemi kutuya koyuyorlar aslında o 10 gün de çok fazla sistem teste tabii tutukları için gecikiyor test yapmasalar o kadar uzun sürmeyecek ama test etmeden de olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri