Hector-PC Hocası Sistemi. Nasıl?

MonolithStalker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben mi yanlış anladım yoksa dün İnstagram sayfasında PCHOCASI bomba sistem geliyor alarmları açın mı dedi? Neden ilk paylaştığında almadınız vaktiniz varsa yeni sistemi bekleyin bende bekliyorum bu yorumla 1 stok daha kaybettim bak şuan sistemden :D 10800 TL civarıydı şuan hem fiyatı arttı hemde işlemciyi yükseltmek şart e durum böyle olunca mantığı kalmıyor gibi.

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ben mi yanlış anladım yoksa dün İnstagram sayfasında PCHOCASI bomba sistem geliyor alarmları açın mı dedi? Neden ilk paylaştığında almadınız vaktiniz varsa yeni sistemi bekleyin bende bekliyorum bu yorumla 1 stok daha kaybettim bak şuan sistemden :D 10800 TL civarıydı şuan hem fiyatı arttı hemde işlemciyi yükseltmek şart e durum böyle olunca mantığı kalmıyor gibi.
Hocam benim bütcem 10-11 idi uygun olarak bunu gördüm rx 6600 felan vardı incehesapta onlarda 13k felandı ee bunu klavyesi mouse felan var monitörü var zaman kaybetmek istemedim bunu tercih ettim yeni sistem nasıl olur hiç bilmiyorum alacak olanlara hayırlı olsun yapıcak bişey yok :)

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Benide aramadılar herhangi bir bilgi verilmedi ama mouse verileceği bilgisini hocamız söylemişti
Ben mağaza'dan gidip alacağım sistemi orda sorarım acaba ayın 22sinde hazır olur mu sistem onu merak ediyorum 1 hafta bekliyip hazır olmassa hayal kırıklığına uğrarım

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Ben mağaza'dan gidip alacağım sistemi orda sorarım acaba ayın 22sinde hazır olur mu sistem onu merak ediyorum 1 hafta bekliyip hazır olmassa hayal kırıklığına uğrarım
İstanbulda oturuyorsan mağaza stoğu varsa olabilir. 22 sinde kargoya verilecek 3 gün gelme desek 25 ine uzar bu iş galiba

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İstanbulda oturuyorsan mağaza stoğu varsa olabilir. 22 sinde kargoya verilecek 3 gün gelme desek 25 ine uzar bu iş galiba
istanbulda oturuyorum mağaza stoğu kalmamış zaten ben mağazadan teslim alıcam o yüzden en fazla 1 gün uzasa kafi benim için ama 2-3 gün daha bekletirlerse bi tık hayal kırıklığı yaşarım

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
istanbulda oturuyorum mağaza stoğu kalmamış zaten ben mağazadan teslim alıcam o yüzden en fazla 1 gün uzasa kafi benim için ama 2-3 gün daha bekletirlerse bi tık hayal kırıklığı yaşarım
Mouse için bizi aramadılar acaba neden? Herkesi aramak zor olur evetde bari toplu sms yollasalar bi tırstım acaba mouse gelmicek diye

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Mouse için bizi aramadılar acaba neden? Herkesi aramak zor olur evetde bari toplu sms yollasalar bi tırstım acaba mouse gelmicek diye
Bende bi tırsmadım değil arıyıp sorsak mı acaba ben sistemi zamlı bir şekilde aldım bana verilmesi gerekiyor bence

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
@OceanLaB Abi Bazı arkadaşları aramışlar mouse hediye edilecek diye Bizlere bilgilendirme yapılmadı Mouse işi ne durumda modeli belli oldumu en son model konuşuluyordu?

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Nasıl monitör ve maus klavye var dostum hangi sistemden bahsediyorsun sen? 2060 12 GB olan sistemden mi?
Yanlış anlamışsınız hocam ek olarak demek istemiştim. Monitör, klavye ve mouse ek olarak alacağım onlar için ayrı bir miktar para ayırdık sistemin bana maliyeti 14-15k oluyor. ( Evet 2060 12GB olan sistemden bahsediyorum zaten sistemde monitör, klavye ve mouse yok ! )

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,375
,,,
@OceanLaB Abi Bazı arkadaşları aramışlar mouse hediye edilecek diye Bizlere bilgilendirme yapılmadı Mouse işi ne durumda modeli belli oldumu en son model konuşuluyordu?

Firma ile görüştüm ürünlerin gönderim süresi birazcık uzadığı için rica ettim herkese Logitech G102 siyah modeli gönderilecek :)

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
,,,

Firma ile görüştüm ürünlerin gönderim süresi birazcık uzadığı için rica ettim herkese Logitech G102 siyah modeli gönderilecek :)
Ağabey ben sistemi mağazadan satın alacağım bana'da orda verirler mi ? Yoksa ayrıca evime kargo ile mi gelicek?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri