Pazar günü sipariş vermiştim benBanada herhangi bir bildirim gelmedi bende bugün aldım
Hocam benim bütcem 10-11 idi uygun olarak bunu gördüm rx 6600 felan vardı incehesapta onlarda 13k felandı ee bunu klavyesi mouse felan var monitörü var zaman kaybetmek istemedim bunu tercih ettim yeni sistem nasıl olur hiç bilmiyorum alacak olanlara hayırlı olsun yapıcak bişey yokBen mi yanlış anladım yoksa dün İnstagram sayfasında PCHOCASI bomba sistem geliyor alarmları açın mı dedi? Neden ilk paylaştığında almadınız vaktiniz varsa yeni sistemi bekleyin bende bekliyorum bu yorumla 1 stok daha kaybettim bak şuan sistemden10800 TL civarıydı şuan hem fiyatı arttı hemde işlemciyi yükseltmek şart e durum böyle olunca mantığı kalmıyor gibi.
Benide aramadılar herhangi bir bilgi verilmedi ama mouse verileceği bilgisini hocamız söylemiştiBana da gelmedi babamı da aramamışlar.
Ben mağaza'dan gidip alacağım sistemi orda sorarım acaba ayın 22sinde hazır olur mu sistem onu merak ediyorum 1 hafta bekliyip hazır olmassa hayal kırıklığına uğrarımBenide aramadılar herhangi bir bilgi verilmedi ama mouse verileceği bilgisini hocamız söylemişti
İstanbulda oturuyorsan mağaza stoğu varsa olabilir. 22 sinde kargoya verilecek 3 gün gelme desek 25 ine uzar bu iş galibaBen mağaza'dan gidip alacağım sistemi orda sorarım acaba ayın 22sinde hazır olur mu sistem onu merak ediyorum 1 hafta bekliyip hazır olmassa hayal kırıklığına uğrarım
istanbulda oturuyorum mağaza stoğu kalmamış zaten ben mağazadan teslim alıcam o yüzden en fazla 1 gün uzasa kafi benim için ama 2-3 gün daha bekletirlerse bi tık hayal kırıklığı yaşarımİstanbulda oturuyorsan mağaza stoğu varsa olabilir. 22 sinde kargoya verilecek 3 gün gelme desek 25 ine uzar bu iş galiba
Mouse için bizi aramadılar acaba neden? Herkesi aramak zor olur evetde bari toplu sms yollasalar bi tırstım acaba mouse gelmicek diyeistanbulda oturuyorum mağaza stoğu kalmamış zaten ben mağazadan teslim alıcam o yüzden en fazla 1 gün uzasa kafi benim için ama 2-3 gün daha bekletirlerse bi tık hayal kırıklığı yaşarım
Bende bi tırsmadım değil arıyıp sorsak mı acaba ben sistemi zamlı bir şekilde aldım bana verilmesi gerekiyor benceMouse için bizi aramadılar acaba neden? Herkesi aramak zor olur evetde bari toplu sms yollasalar bi tırstım acaba mouse gelmicek diye
İletişimden Mesaj yolladım Geri Dönüş Yaparlarsa inşallah bakcazBende bi tırsmadım değil arıyıp sorsak mı acaba ben sistemi zamlı bir şekilde aldım bana verilmesi gerekiyor bence
Ben çıktıgı akşam aldım RYZEN 5 5500 yaparak aldım 11.3k verdim çok iyi oldu benim içinBende bi tırsmadım değil arıyıp sorsak mı acaba ben sistemi zamlı bir şekilde aldım bana verilmesi gerekiyor bence
nerden gönderdin iletişim mesajını ben de bi gönderiyimİletişimden Mesaj yolladım Geri Dönüş Yaparlarsa inşallah bakcaz
nerden gönderdin iletişim mesajını ben de bi gönderiyim
ben de zamlandıktan sonra aldım r5 5500 yaparak aldım düz 12k verdimBen çıktıgı akşam aldım RYZEN 5 5500 yaparak aldım 11.3k verdim çok iyi oldu benim için
Yanlış anlamışsınız hocam ek olarak demek istemiştim. Monitör, klavye ve mouse ek olarak alacağım onlar için ayrı bir miktar para ayırdık sistemin bana maliyeti 14-15k oluyor. ( Evet 2060 12GB olan sistemden bahsediyorum zaten sistemde monitör, klavye ve mouse yok ! )Nasıl monitör ve maus klavye var dostum hangi sistemden bahsediyorsun sen? 2060 12 GB olan sistemden mi?
@OceanLaB Abi Bazı arkadaşları aramışlar mouse hediye edilecek diye Bizlere bilgilendirme yapılmadı Mouse işi ne durumda modeli belli oldumu en son model konuşuluyordu?
Ağabey ben sistemi mağazadan satın alacağım bana'da orda verirler mi ? Yoksa ayrıca evime kargo ile mi gelicek?,,,
Firma ile görüştüm ürünlerin gönderim süresi birazcık uzadığı için rica ettim herkese Logitech G102 siyah modeli gönderilecek![]()
abi yeni sistem rtx 3070 mi rx 6700 xt mi olucak,,,
Firma ile görüştüm ürünlerin gönderim süresi birazcık uzadığı için rica ettim herkese Logitech G102 siyah modeli gönderilecek![]()