Soru Hemen Sahibinden Satmaya Başlamışlar Goatı

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
17/19 arasına Zaten tonlarca 3070 sistem var ne gerek var bunları almaya bende al sat yapıyordum zamanında ama piyasayı bilip yapıyordum 3070 li Sistemler 17 den başlıyor Zaten güncel parçalar ile ben bunlara şahsen o kadar para vermezdim 20 bin filan yazanlar neye göre yazmış bilmiyorum

Son düzenleme:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
17/19 arasına Zaten tonlarca 3070 sistem var ne gerek var bunları almaya bende al sat yapıyordum zamanında ama piyasayı bilip yapıyordum 3070 li Sistemler 17 den başlıyor Zaten güncel parçalar ile ben bunlara şahsen o kadar para vermezdim 20 bin filan yazanlar neye göre yazmış bilmiyorum
Keyfe keder satılıktır :giggle:

SeyitKara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bende baktım harbi bunlar yüzünden alamadım.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
alamayanlara malesef üzülüyoruz ama burası türkiye bazı insanlar ekmeklerini burdan cıkartıyorlar
Öyle yapacak birşey yok

Bende baktım harbi bunlar yüzünden alamadım.
Üzülme kanka başka sistem çıkar

Bir tanesi 32 yazmış kadbskbdmsnd

Ben vatandan aldım ama 1 haftaya gelicek sistem 1 hafta süre ver dedi bana ordaki kankam

Son düzenleme:

SeyitKara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öyle yapacak birşey yok

Üzülme kanka başka sistem çıkar

Bir tanesi 32 yazmış kadbskbdmsnd

Ben vatandan aldım ama 1 haftaya gelicek sistem 1 hafta süre ver dedi bana ordaki kankam
Hayırlı olsun knk güzel günlerde kullan inş bizede nasip olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri