S C O Profesyonel Üye Profesyonel Üye Katılım 8 Ağu 2022 Mesajlar 3,663 Tepki 1,330 19 Mar 2023 #1 İlk iki eli biz aldık video sonunu çekmedim, Çünkü öldüm orda '' Adamı vuracaktım köprü altından başka biri üst den geldi vurdu beni '' Vallahi oynamak isteyenlere link bırakırım indirip beraber oynarız.
İlk iki eli biz aldık video sonunu çekmedim, Çünkü öldüm orda '' Adamı vuracaktım köprü altından başka biri üst den geldi vurdu beni '' Vallahi oynamak isteyenlere link bırakırım indirip beraber oynarız.
BatuhanKLC Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 2,028 Tepki 757 Konum 6 | Ankara 19 Mar 2023 #2 Hayatımıza Half Life girmeseydi e-spor acaba ne durumda olacaktı şu an ? Oyunun yapımcısı kim ?
KS S C O Profesyonel Üye Profesyonel Üye Katılım 8 Ağu 2022 Mesajlar 3,663 Tepki 1,330 19 Mar 2023 Konu Sahibi #3 BatuhanKLC' Alıntı: Hayatımıza Half Life girmeseydi e-spor acaba ne durumda olacaktı şu an ? Oyunun yapımcısı kim ? Genişletmek için tıkla ... Z8Games yapımcısı
BatuhanKLC' Alıntı: Hayatımıza Half Life girmeseydi e-spor acaba ne durumda olacaktı şu an ? Oyunun yapımcısı kim ? Genişletmek için tıkla ... Z8Games yapımcısı