HEPMİ NVİDİA OLACAK

doganeren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DÜŞÜK PC TOPLADIĞIN ZAMAN ÇOĞU ZAMAN NVİDİA EKRAN KARTI KULLANIYORUZ BENCE NVİDİA YERİNE AMD EKRAN KARTIDA OLABİLİR BENİM KENDİ TERCEĞİM NVİDİA AMA BAZI KİŞİLER NVİDİA YERİNE AMD KULLANMAYI TERCİĞ EDİYO BENİM İSTEĞİM BİR AMD EKRAN KARTI OLAN BİR SİSTEM OLSA İYİ OLUR ARKADAŞLARIMIZ İÇİN TANER ABİ SAĞOLSUN ONUN SAYESİNDE RTX 2060 Lİ PC DEN ALDIM SENİN GİBİ KRAL BİRİSİ YOK TANER ABİ

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Tamamı "BÜYÜK HARF" konu ve başlıklar açmak forum kuralları gereği yasaktır.
Kuralları ihlal etmeye devam ettiğiniz takdirde uyarı alacağınızı belirtmek isterim.

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
DÜŞÜK PC TOPLADIĞIN ZAMAN ÇOĞU ZAMAN NVİDİA EKRAN KARTI KULLANIYORUZ BENCE NVİDİA YERİNE AMD EKRAN KARTIDA OLABİLİR BENİM KENDİ TERCEĞİM NVİDİA AMA BAZI KİŞİLER NVİDİA YERİNE AMD KULLANMAYI TERCİĞ EDİYO BENİM İSTEĞİM BİR AMD EKRAN KARTI OLAN BİR SİSTEM OLSA İYİ OLUR ARKADAŞLARIMIZ İÇİN TANER ABİ SAĞOLSUN ONUN SAYESİNDE RTX 2060 Lİ PC DEN ALDIM SENİN GİBİ KRAL BİRİSİ YOK TANER ABİ
hocam forum kurallarını okuyup yazsaydın keşke. imla ve büyük harf kullanımına dikkat etmen gerekli.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
aksine düşük bütçede amd kullanılır eğer performans olarak düşükten bahsediyorsanız neye göre kime göre düşük üst segment 3070 e kadar amd önerilir genelde zaten ?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam yazdıklarınızı anlamadım ama düşük sistem toplayan biri büyük ihtimal bütçe sebepli böyle birşey yapıyordur. Böyle bir durumda neden nvdia toplasın anlamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri