- Konu Sahibi
Onlar düşer tekrar. Asus kovala aşırı iyi.Dün en düşük RX 6600 5600 TL idi şu an 6000 olmuş.
Onlar düşer tekrar. Asus kovala aşırı iyi.Dün en düşük RX 6600 5600 TL idi şu an 6000 olmuş.
Düşçeğe benzemyor pek tam da alıcakken arttı fiyatı ):Onlar düşer tekrar. Asus kovala aşırı iyi.
Düşer bugün güzel indirimler geldi. Birisi illaki düşürür.Düşçeğe benzemyor pek tam da alıcakken arttı fiyatı ):
İNŞDüşer bugün güzel indirimler geldi. Birisi illaki düşürür.
Hocam rsmler nasıl güzel miKral yok mu şöyle kulaklık güzel indirimde hep parça bunlar![]()
RamHocam rsmler nasıl güzel mi
Tekrardan konu açmanın lüzmu yok bakanların gözüne çarpan varsa diye yazdım. Rgb alıcam bütçe sınırı yok, 3’lü olması kâfi.Bütçe nedir ? Kaç tane alacaksınız ? ARGB mi ? RGB mi ? Düz siyah mı ? Beyaz mı ? bunları belirtip konu açabilirsin dostum.
Konudaki Cooler Master veya bunu alabilirsin.Tekrardan konu açmanın lüzmu yok bakanların gözüne çarpan varsa diye yazdım. Rgb alıcam bütçe sınırı yok, 3’lü olması kâfi.
12100f ve 6600 ile Sistem toplamaya bahane arıyorum sürekli önüme düşüyorSapphire ekran kartı 5549 TL tekrar konuya ekledim almayı düşünüyorsan bakabilirsin.
Toplanabilir. Bu konuda Anakart ram falan var güç kaynağı var kasa var. İşlemci hariçi her şey var konuda12100f ve 6600 ile Sistem toplamaya bahane arıyorum sürekli önüme düşüyor![]()
Yok yok maşallah. islemcide akakce en ucuz hepsiburadayi gosteriyor zatenToplanabilir. Bu konuda Anakart ram falan var güç kaynağı var kasa var. İşlemci hariçi her şey var konudaİşlemci derken 12100f yani.
Alıcam sanırım.@APRİLİKUKA Sapphire ekran kartı 5549 TL tekrar konuya ekledim almayı düşünüyorsan bakabilirsin.
Dur hemen alma gaming gecesi var. XFX falan gelirse onu alırsın. XFX bundan biraz daha iyi.Alıcam sanırım.
Ya fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki sabahtan beri habire bi 6000 oluyor bi 5500 dün bir saniyeliğine HB de 5200 e düştü az önceki 5500 TL olan da şu an 6200 TL çok değişken.Dur hemen alma gaming gecesi var. XFX falan gelirse onu alırsın. XFX bundan biraz daha iyi.
Yedekte bu var sıkıntı yok bekle sen.Ya fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki sabahtan beri habire bi 6000 oluyor bi 5500 dün bir saniyeliğine HB de 5200 e düştü az önceki 5500 TL olan da şu an 6200 TL çok değişken.