Soru Hepsiburada Üzerinden Alınan Parfüm Sahte Olabilir Mi?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Hepsiburada üzerinden yine satıcısı Hepsiburada olacak şekilde Versace Eros 200ML EDP parfümü sipariş verdim kupon ve indirim derken bayağı uyguna geldi. Bu parfümü ve versace kozmetik ürünlerini ülkeye getiren mm kozmetikmiş resmi olarak. Merak ettim ve Şikayetvar'da bir konu açtım. Hepsiburada parfümü sizden mi tedarik ediyor diye. Çünkü Hepsiburada'ya sordum bu soruya cevap vermedi canlı destek. Attıkları cevabı görsel olarak ekliyorum. Mm kozmetik biz vermiyoruz nereden temin ettikleri ile ilgili bilgimiz yok dedi ve bir bağlantı ekledi sadece listedeki firmalara veriyoruz dedi. Boyner, Beymen, Sephora, Sevil gibi yerler MM kozmetikten alıyor. Aklıma takıldı gelecek ürünün sahte olma olasılığı ciddi gibi geliyor. Forumda bilenler varsa danışmak istedim.

Ekli dosyalar

• hepsiburada tedark.png
    hepsiburada tedark.png
    86.5 KB · Görüntüleme: 11

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,951
Hepsiburada üzerinden yine satıcısı Hepsiburada olacak şekilde Versace Eros 200ML EDP parfümü sipariş verdim kupon ve indirim derken bayağı uyguna geldi. Bu parfümü ve versace kozmetik ürünlerini ülkeye getiren mm kozmetikmiş resmi olarak. Merak ettim ve Şikayetvar'da bir konu açtım. Hepsiburada parfümü sizden mi tedarik ediyor diye. Çünkü Hepsiburada'ya sordum bu soruya cevap vermedi canlı destek. Attıkları cevabı görsel olarak ekliyorum. Mm kozmetik biz vermiyoruz nereden temin ettikleri ile ilgili bilgimiz yok dedi ve bir bağlantı ekledi sadece listedeki firmalara veriyoruz dedi. Boyner, Beymen, Sephora, Sevil gibi yerler MM kozmetikten alıyor. Aklıma takıldı gelecek ürünün sahte olma olasılığı ciddi gibi geliyor. Forumda bilenler varsa danışmak istedim.
satıcı hepsiburada ise sanmıyorum öyle birşey olacağını

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
satıcı hepsiburada ise sanmıyorum öyle birşey olacağını
Malesef replika ürün nerden getirdiklerini bile açıklayamadilar iptal ettim. Tr distribütör'ü MM kozmetik. Beymen, Boyner, Sephora, Sevil gibi öncü firmalar bile kendilerinden alıyor Versace kozmetiği. Ürün 1. Sınıf replika denebilir.

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Olabilir neden olmasın Satıcı hepsiburadaysa sanmıyorum ama

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Olabilir neden olmasın Satıcı hepsiburadaysa sanmıyorum ama
İptal ettim hocam. Beymende de bı indirim yakaladım Hepsiburada'dan 1500 lira fazlaya geldi ama kafam rahat. Aradım kimden temin etmek ettiniz diyorum cevap veremiyor hala diyor ki bizde sahte ürün olmaz. Koskoca beymen Boyner Sephora mm kozmetikten alıyor resmi distribütör diye bunlar daha cevap veremiyor. A sınıfı replika satıyorlar muhtemelen kalıcılık var herşey olması gerektiği gibi ama orjinal değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri