Hepsiburada üzerinden Alınan Ürün.

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Arkadaşlar Merhaba ben hepsiburada üzerinden ama başka bir satıcıdan ipad için pencil aldım Wiwu pencil pro isimli fakat sabah ne olduysa kendi kendine bozuldu.Az önce hepsiburadayı aradım bana dediler ki satıcı biz değiliz onlarla iletişime geçin yani uygulama resmen arkamda durmadı umurlarında değil.Ne yapmam lazım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar Merhaba ben hepsiburada üzerinden ama başka bir satıcıdan ipad için pencil aldım Wiwu pencil pro isimli fakat sabah ne olduysa kendi kendine bozuldu.Az önce hepsiburadayı aradım bana dediler ki satıcı biz değiliz onlarla iletişime geçin yani uygulama resmen arkamda durmadı umurlarında değil.Ne yapmam lazım
Satın aldığınız yere ulaşın genelde iade edin diyip hangi kargo şirketi ne vereceğinizi ve hangi adrese göndereceğinizi söylerler.Bazende iade numarası verip kargo şirketine gidip numarayı söylerseniz hemen gönderiyorlar.

Kısaca Satın aldığınız yerle görüşün.

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Satın aldığınız yere ulaşın genelde iade edin diyip hangi kargo şirketi ne vereceğinizi ve hangi adrese göndereceğinizi söylerler.Bazende iade numarası verip kargo şirketine gidip numarayı söylerseniz hemen gönderiyorlar.

Kısaca Satın aldığınız yerle görüşün.
orası kesin yardımcı olmak zorunda mı?ilk defa bu tarz ürün aldım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
orası kesin yardımcı olmak zorunda mı?ilk defa bu tarz ürün aldım
Yani aldığınız ürün bozulduysa tabi zorunda diye biliyorum bizde anakartları daha iyi görebilmek için pilli bir ışık almıştık 2. kullanışımızda bozuldu hemen iade numarası gönderdiler bizde geri kargoladık.

+Yada değişim sağlarlar orasını bilemiyorum satıcıdan satıcıya değişir.Siz arayın sorun daha iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri