Her Masa Bilgisayar Kasasını Taşıyabilir Mi?

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
şu masayı almayı düşünüyorum. daha öncesinde laptop, monitör vs. ile birlikte derken yaklaşık 10 kilo civarında kullanıyordum ve herhangi bir sıkıntı olmadı.

bundan bende bir tane daha olduğu için ( 2 masa birleştireceğim) bir ucuna laptop vs. diğerine ise kasa monitör vs. koymayı düşünüyorum.

sistemimde imzadaki sistemdir. sizce kasa yaklaşık olarak kaç kilodur ve bu masa sıkıntısız taşıyabilir mi?
kasayı masanın üstünde kullanacağım alta değil. ( şuanda yerim olmadığı için altta kullanıyorum)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
şu masayı almayı düşünüyorum. daha öncesinde laptop, monitör vs. ile birlikte derken yaklaşık 10 kilo civarında kullanıyordum ve herhangi bir sıkıntı olmadı.

bundan bende bir tane daha olduğu için ( 2 masa birleştireceğim) bir ucuna laptop vs. diğerine ise kasa monitör vs. koymayı düşünüyorum.

sistemimde imzadaki sistemdir. sizce kasa yaklaşık olarak kaç kilodur ve bu masa sıkıntısız taşıyabilir mi?
kasayı masanın üstünde kullanacağım alta değil. ( şuanda yerim olmadığı için altta kullanıyorum)

Herhangi bir sorun olmaz zaten kasa denilen sey fazla ağır olmuyor masalara göre. Masanin üstüne bile cikabilirsiniz normalde kasa ne ki kaldirmasin

KS

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
üstüne iki kişi otursak beş dakka taşıyacağı kesin olur heralde
varsa masa önerinizide alırım

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Yakın bir mobilyacıya gidip zevkinize göre yaptırabilirsiniz.
Suntalam malzemeden yaptırırsanız MDF'ye göre hem uygun fiyatlı hem daha hafif olur.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
üstüne iki kişi otursak beş dakka taşıyacağı kesin olur heralde
varsa masa önerinizide alırım
şiddetle tavsiye ederim ben böyle yapacağım yalnız benimki 4-5k felan tutuyor bunun 2.5 metre olanını alıp kesicem L yapacağım daha sonrasına altına bu çekmecelerden alacağım
ama bu demir ayakta iyi en iyisi her zaman custom birde sanayi felan uğraşma hem kazıklarlar hem de işçilik parası vs. alırlar üstelik masa uzun gelirse kes yanında kesilen yerler için ek parça da geliyor

KS

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Tam bir ölçü verebilir misin
yani hocam kafamda tam bir ölçü yok sadece 140 cm den daha fazla olursa daha iyi olur
Yakın bir mobilyacıya gidip zevkinize göre yaptırabilirsiniz.
Suntalam malzemeden yaptırırsanız MDF'ye göre hem uygun fiyatlı hem daha hafif olur.
hocam evet ama suntalamların çoğu 18mm ve uzun süre kasa taşıyabilir mi sorusu var aklımda

şiddetle tavsiye ederim ben böyle yapacağım yalnız benimki 4-5k felan tutuyor bunun 2.5 metre olanını alıp kesicem L yapacağım daha sonrasına altına bu çekmecelerden alacağım
ama bu demir ayakta iyi en iyisi her zaman custom birde sanayi felan uğraşma hem kazıklarlar hem de işçilik parası vs. alırlar üstelik masa uzun gelirse kes yanında kesilen yerler için ek parça da geliyor

evet hocam bende sanırım çekmecesiz olan şeklinde yapacağım çok teşekkürler ilerde çekmece eklerim belki

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri