❌ Her Oyunda Anlık Takılma Ve Kasmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patronerk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Sistem özelliklerim:
Rtx 2060 12 gb
Ryzen 5 3600
8x2 Corsair 3200 mhz ram
600 w Corsair güc kaynagı
240 hz Alienware
Ekran kartı sıcaklığı 50-55 derece
işlemci 55-60 derece
Vsnc acıyorum aynı
ssd hdd testlerini yaptım sorun gözükmüyor
xmp kapatıp denedim aynı
unvervolt yaptım 4.20 ghz sabitledim yine aynı
Her oyunda yapıyor anlık takılmalar gerçekten cok can sıkmaya basladı sinirden uyuyamaz hale geldim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sistem özelliklerim:
Rtx 2060 12 gb
Ryzen 5 3600
8x2 Corsair 3200 mhz ram
240 hz Alienware
işlemci 55-60 derece
Vsnc acıyorum aynı
xmp kapatıp denedim aynı
Her oyunda yapıyor anlık takılmalar gerçekten cok can sıkmaya basladı sinirden uyuyamaz hale geldim
Sisteminiz anlık 240 fps veremediği için olabilir. Ekran kartınız iyi olsa da performans olarak üst seviye kart değil. Aynı şekilde işlemciniz içinde geçerli. Yine de bios güncellemesi ve yanlışlıkla ayar değişmesine karşı default yapmak işe yarayabilir. Bir de tek tek ramler ile denediğiniz de benzer sorun oluyor mu kontrol eder misiniz.

KS

patronerk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
hertz düsürüp denedimde kasıyor gibi hissediyor ve sinir bozucu bi durum ve nadirde olsa takılmalar oluyor fight ortasında
ekran kartı monitor anakart değişimi yapmıstım ondan sonra bu olaylar olmaya basladı valorant oynarken bazen bakıyorum cpu 45 iken ekran kartı yüzde 35-40 oluyor biosu default cektim denedim aynı ram tek kanal kullandımda sorun devam ediyor darboğazdan kaynaklı olabilir mi?anakartım b550m-k bios güncel herşeyi güncelledim hatta ddu ile eski sürücü driver kurdum sonuc alamadım

Windows sürüm Windows 10 Pro 22H2 3. kez format atısım farklı sürümlerde

Son düzenleme:

nuh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem özelliklerim:
Rtx 2060 12 gb
Ryzen 5 3600
8x2 Corsair 3200 mhz ram
240 hz Alienware
işlemci 55-60 derece
Vsnc acıyorum aynı
xmp kapatıp denedim aynı
Aynı sorun bende de var tüm oyunlarda anlık takılmalar oluyor. İşlemci anakart ve ekran kartını servise gönderdim işlemcinin sıfırını yolladılar gene aynı sorun devam ediyor. Güç kaynağındandır 600watlıkdı yetersiz geliyor dediler 850 wat güç kaynağı aldım hala aynı sorun devam ediyor tüm driver ları güncelledim biosu güncelledim format attım hala aynı sorun devam ediyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Aynı sorun bende de var tüm oyunlarda anlık takılmalar oluyor. İşlemci anakart ve ekran kartını servise gönderdim işlemcinin sıfırını yolladılar gene aynı sorun devam ediyor. Güç kaynağındandır 600watlıkdı yetersiz geliyor dediler 850 wat güç kaynağı aldım hala aynı sorun devam ediyor tüm driver ları güncelledim biosu güncelledim format attım hala aynı sorun devam ediyor
Kendi konunuzu açarsanız daha iyi olur.
Başka sorularınız için Foruma tekrar bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri