Ne için kullanıcaksınız?Herhangi bir hangi bir bilgisiyarı sunucu yapabilirmiyiz ? ve yaparsak ne kadar bir ücret alırız.
şuanda rx 6600 ve i5 11400 16 gb ram var artık hangi sunucu daha fazla kazandırırsaNe için kullanıcaksınız?
Hocam vds olarak satmayı mı planlıyorsunuz? Onu yapamazsınızşuanda rx 6600 ve i5 11400 16 gb ram var artık hangi sunucu daha fazla kazandırırsa
VDS ne oluyor hocamve ne kadar harcarim ortalama sizin saydıklarınız ileHocam vds olarak satmayı mı planlıyorsunuz? Onu yapamazsınız
Btk yer sağlayıcı belgesi
Vergi levhası
Bunun barındırma ücreti var felan
Benim saydıklarım için reşit olmalısınız. Barındırma ücretini firmayı arayıp sormalısınız ki en bilindikleri türknet ve dgn dirVDS ne oluyor hocamve ne kadar harcarim ortalama sizin saydıklarınız ile
Hocam para kazanmak istiyorum diyelimBenim saydıklarım için reşit olmalısınız. Barındırma ücretini firmayı arayıp sormalısınız ki en bilindikleri türknet ve dgn dir
Türknet biraz sorunlu
Yani elinizdeki sistemle ne yapmayı amaçlıyorsunuz ben anlayamadım. Vds bir makinin bölünüp(misal8e bölünüp) her birini bir kullanıcaya vermek yani uzaktan erişim sağlamak hocam
Kazanmanız zor hocam zarar bile edersinizHocam para kazanmak istiyorum diyelim
Peki bu sistem kenarda duruyor ara sıra açıp oynuyorum başka para kazanabilcegim bir başka yöntem varmidirKazanmanız zor hocam zarar bile edersiniz
Hmm bilemiyorumPeki bu sistem kenarda duruyor ara sıra açıp oynuyorum başka para kazanabilcegim bir başka yöntem varmidir
cs go açıp afk bırak kasa kas xdPeki bu sistem kenarda duruyor ara sıra açıp oynuyorum başka para kazanabilcegim bir başka yöntem varmidir