Herkes Dikkat Etsin Lütfen

arda77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,

Ben Yiğit ve yakın zamanda bir olay yaşadım ve bu konuda oyuncuların gerçekten dikkat etmesi gerek.

Yakın zamanda riot hesabım çalındı bir kullanıcı bir şekilde hesabımın şifresine ulaştı. Bu kişi ile iletişime geçmeyi başardım, adını öğrenip ip adresini buldum oyun hesaplarımda bulunan bakiyemi mahvettiği ve siber bir suç işlediği için ona dava açıcaktım. Daha 16 yaşındayım ve adalatin para ile olduğunu yeni öğrendim :D bu fikrimden vazgeçtim ve hesabımı nasıl daha güvenli tutucağıma birar bakındım. Yeni bir eposta açtım ve hesabımı o e- postaya aktardım şifremi değiştirdim ve bütün cihazların oturumunu kapattım , 2 adım ile doğrulama özelliğini aktif ettim , (bence bunu kullanmalısınız ben kullanmadım pişman oldum) bir arkadaşımın yardımı ile herhangi bir kişi hesabıma girdiğinde hangi marka pc ile ve hangi konumda girdiğini öğrenebileceğim bir şey kurduk.
yani şunu demek istedim hesaplarınızı fazla kişi ile paylaşmamaya çalışın , biraz güvenlik önlemi almaktan zarar gelmez benim onca rp ve vp m boşa gitti sizin de gitmesin lütfen dikkat edin. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

350grMerve

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba , ben Yiğit ve yakın zamanda bir olay yaşadım ve bu konuda oyuncuların gerçekten dikkat etmesi gerek.
Yakın zamanda riothesabım çalındı bir kullanıcı bir şekilde hesabımın şifresine ulaştı. Bu kişi ile iletişime geçmeyi başardım , adını öğrenip ip adresini buldum oyun hesaplarımda bulunan bakiyemi mahvettiği ve siber bir suç işlediği için ona dava açıcaktım. Daha 16 yaşındayım ve adalatin para ile olduğunu yeni öğrendim :D bu fikrimden vazgeçtim ve hesabımı nasıl daha güvenli tutucağıma birar bakındım. Yeni bir eposta açtım ve hesabımı o e- postaya aktardım şifremi değiştirdim ve bütün cihazların oturumunu kapattım , 2 adım ile doğrulama özelliğini aktif ettim , (bence bunu kullanmalısınız ben kullanmadım pişman oldum) bir arkadaşımın yardımı ile herhangi bir kişi hesabıma girdiğinde hangi marka pc ile ve hangi konumda girdiğini öğrenebileceğim bir şey kurduk.
yani şunu demek istedim hesaplarınızı fazla kişi ile paylaşmamaya çalışın , biraz güvenlik önlemi almaktan zarar gelmez benim onca rp ve vp m boşa gitti sizin de gitmesin lütfen dikkat edin. :)
Kanka bu kadar bilgili sin hesabini kimseyle paylasmaman gerketigini bilmiyormusun

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhaba , ben Yiğit ve yakın zamanda bir olay yaşadım ve bu konuda oyuncuların gerçekten dikkat etmesi gerek.
Yakın zamanda riothesabım çalındı bir kullanıcı bir şekilde hesabımın şifresine ulaştı. Bu kişi ile iletişime geçmeyi başardım , adını öğrenip ip adresini buldum oyun hesaplarımda bulunan bakiyemi mahvettiği ve siber bir suç işlediği için ona dava açıcaktım. Daha 16 yaşındayım ve adalatin para ile olduğunu yeni öğrendim :D bu fikrimden vazgeçtim ve hesabımı nasıl daha güvenli tutucağıma birar bakındım. Yeni bir eposta açtım ve hesabımı o e- postaya aktardım şifremi değiştirdim ve bütün cihazların oturumunu kapattım , 2 adım ile doğrulama özelliğini aktif ettim , (bence bunu kullanmalısınız ben kullanmadım pişman oldum) bir arkadaşımın yardımı ile herhangi bir kişi hesabıma girdiğinde hangi marka pc ile ve hangi konumda girdiğini öğrenebileceğim bir şey kurduk.
Riot Games'e Ticket üzerinden ulaş yardımcı olmalarını söyle, olan durumu anlat ve hesap geçmişini kontrol etmelerini farklı adresten giriş olduğunu ve bunu kontrol edip kullanılan kaynakların iade edilmesini talep et.

KS

arda77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kanka bu kadar bilgili sin hesabini kimseyle paylasmaman gerketigini bilmiyormusun
hesabımı herhagibi biri ile paylaşmadım ve paylaştığımı söylemedim. insanların dikkat etmesi için bu mesajı yazdım şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum riot games saolsun çözdüler sorunumu. daha yeni hesap açıp insanlara bu şekilde davranman kırıcı

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Şifrenizi illa kendiniz elden vermenize gerek yok, İnternet kafede giriş yaptığınız, Arkadaşınızın pc sinden giriş yapmanız hatta bilmediğiniz&bildiğiniz farklı bir internet ağından bile internete giriş yapmanız kişisel verilerinizi tehlikeye sokar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri