Herkese teşekkür ederim.

Pennywise

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam öncelikle herkese selamün aleyküm...
Biliyorsunuz dur beni az çok hep sizden yardım istedim PC konusu konusunda abilerim kardeşlerim hepiniz ayrı ayrı yardım etmeye çalıştınız bana.
Sizlere inanılmaz şekilde minnettarım sizin tavsiyeleriniz sayesinde içim rahat raha PC'mi bu yaz sonunda topladım. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

Ekli dosyalar

• IMG_20220921_175024.jpg
    IMG_20220921_175024.jpg
    436.2 KB · Görüntüleme: 28

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Biliyorsunuz dur beni az çok hep sizden yardım istedim PC konusu konusunda abilerim kardeşlerim hepiniz ayrı ayrı yardım etmeye çalıştınız bana.
Sizlere inanılmaz şekilde minnettarım sizin tavsiyeleriniz sayesinde içim rahat raha PC'mi bu yaz sonunda topladım. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...
Rica ederiz İyi günlerde kullanın.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Gayet şık görünüyor.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
İlerleyen zamanlarda bütçen olunca veya stok soğutucuyu satarsan, güzel bir tane de kule tipi soğutucu alırsın, mis gibi olur.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Gayet şık görünüyor.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
İlerleyen zamanlarda bütçen olunca veya stok soğutucuyu satarsan, güzel bir tane de kule tipi soğutucu alırsın, mis gibi olur.
R5 5600 Stok soğutucusu ne kadar ediyor acaba bilginiz var mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri