Windows kurulumu yapmamışlar sanırım. Videodaki gibi yapıp Uefi Boot Menüye gelince USB'yi algılamıyor mu ? Usb kurulumu yanlış yapmış olabilirsiniz. Başka slotda deneyin bide usbyi@BilgisayarcıGenç doğru muyum hocam?
Windows kurulumu yapmamışlar sanırım. Videodaki gibi yapıp Uefi Boot Menüye gelince USB'yi algılamıyor mu ? Usb kurulumu yanlış yapmış olabilirsiniz. Başka slotda deneyin bide usbyi@BilgisayarcıGenç doğru muyum hocam?
Kurulumu doğru yaptım sürekli format atıyorum usbyle, slot ds değiştim fakat görmüyor.Windows kurulumu yapmamışlar sanırım. Videodaki gibi yapıp Uefi Boot Menüye gelince USB'yi algılamıyor mu ? Usb kurulumu yanlış yapmış olabilirsiniz. Başka slotda deneyin bide usbyi
Restartlayıp F11 e tıkladım sürekli ve böyle ekran, geldi entera tıkladığımda biosa giriyorDakika 2,53den itibaren olan adımları uyguluyorsunuz değil mi ? Bios üzerinden değil direkt restartlayıp kısayol tuşuyla Uefi menüye girmeniz lazım. Açıklamadaki makaleyle anakartınızın kısayol tuşunu bulun ve o tuşla deneyin.
Bu fotoğraftaki sıralamada UEFİ USB seçeneği var mı soldan sağa üstlerine gelerek kontrol eder misin. Varsa onu başa alSıra mı yanlış hocam?
Aslında normalde Yüklenen usb nin adı yazar mesela bende SanDisk yazıyor bıos da.Bu fotoğraftaki sıralamada UEFİ USB seçeneği var mı soldan sağa üstlerine gelerek kontrol eder misin. Varsa onu başa al
Uefi usb harddisk/uefi usb key var harddisk başta şuan keyide başa alıp denedim ama olmadıBu fotoğraftaki sıralamada UEFİ USB seçeneği var mı soldan sağa üstlerine gelerek kontrol eder misin. Varsa onu başa al
USB + Yanında UEFI yazması lazım ama bilmiyorum garip bir durumAslında normalde Yüklenen usb nin adı yazar mesela bende SanDisk yazıyor bıos da.
Uefi usb key seçeneğine öncelik verdin. Sonra restart attın dediğim kısayol tuşuyla denedin ve yine mi görmedi ?Uefi usb harddisk/uefi usb key var harddisk başta şuan keyide başa alıp denedim ama olmadı
Hocam usb yi çıkarıp bıos a girebilir misiniz orda hala Uefi usb harddisk/uefi usb key olacak mı bakar mısınız ?Uefi usb harddisk/uefi usb key var harddisk başta şuan keyide başa alıp denedim ama olmadı
Enter setup diyorum biosa giriyor hemen, usb yi hiç görmüyor yaUefi usb key seçeneğine öncelik verdin. Sonra restart attın dediğim kısayol tuşuyla denedin ve yine mi görmedi ?
Var halenHocam usb yi çıkarıp bıos a girebilir misiniz orda hala Uefi usb harddisk/uefi usb key olacak mı bakar mısınız ?
Hocam o zaman sizin usb niz ya direk görmüyor yada adı başka bıosda.Enter setup diyorum biosa giriyor hemen, usb yi hiç görmüyor ya
Var halen
Hocam o zaman USB nizde sorun var başka usb deneyebilir misiniz usbler bazen çok çabuk bozulabiliyorlar.Arkadaşlar boot ettiğim laptop ta usbyi görmüyor bozuldu mu aniden bu ya
Bekliyoruz hocamUsb alıyorum şimdi arkadaştan sonucu yazacağım
Gerçekten USB dense bu beni üzer. 1 saattir ne olabilir diye kafayı yiyorumHocam o zaman USB nizde sorun var başka usb deneyebilir misiniz usbler bazen çok çabuk bozulabiliyorlar.
Hocam valla benim işyerinde hep karşılaştığım sorun o yüzden sormak istedim birde ben uzun zamandır imajla kuruyorum windowsu o yüzden sormak gelmedi aklımaGerçekten USB dense bu beni üzer. 1 saattir ne olabilir diye kafayı yiyorum![]()