Psunun üstündeki küçük kapakçıkları kontrol eder misiniz ? Normalde kızak olması lazım ancak belki bu kasaya konulmamış olabilir. Kapakçıklar sökülüyorsa bir ihtimal oraya konuşlanabilir. Kasanın diğer kapakçığının arkasında ssd takma yerleri oluyor. Oraya bir bakın bir ihtimal orada da yer olabilir.Hero sistemin kasasında hdd takma yeri yok sadece fotodaki yerde hdd yazıyor tabanda nasıl takacağım?
Şuan evde değilimde yok büyük ihtimalle hdd kızağı da bulamıyorum artık oynamadigimiz oyunu silecez napalın yada orda yerde hdd yazıyor belki oraya takılıyordurPsunun üstündeki küçük kapakçıkları kontrol eder misiniz ? Normalde kızak olması lazım ancak belki bu kasaya konulmamış olabilir. Kapakçıklar sökülüyorsa bir ihtimal oraya konuşlanabilir. Kasanın diğer kapakçığının arkasında ssd takma yerleri oluyor. Oraya bir bakın bir ihtimal orada da yer olabilir.
@OceanLaB bilginiz vardır muhtemelen ilgilenebilir misiniz ?
Videoda da, kasanın sitesinde de HDD kızağı mevcut değil.Hero sistemin kasasında hdd takma yeri yok sadece fotodaki yerde hdd yazıyor tabanda nasıl takacağım?
Evet bende orayı düşündüm çünkü başka bir yer görünmüyor. Eve gidince kontrol etsin bakalımVideoda da, kasanın sitesinde de HDD kızağı mevcut değil.
Ekli dosyayı görüntüle 7100Ekli dosyayı görüntüle 7101
Kasanın arka panelinde yer ayırmışlar mı bilmiyorum. (görsel paylaşırsanız belki yardımı olabilir.)
Muhtemelen PSU üstündeki bölüme montaj yapıyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 7102
Evet bende orayı düşündüm çünkü başka bir yer görünmüyor. Eve gidince kontrol etsin bakalım
Anladım. Aşağısı HDD montaj için hocam. Üstteki de zaten SSD. Aşağıdaki yuvaya montaj yapabilirsiniz. Muhtemelen kasanın içinde vidalar mevcuttur.Bi bunlar var aşağıdakinde hdd yazıyor oraya takılır mi acep
Hocam kasanın içinde vida var tamamda bu ssd gelcek seagatein 2 tb mesela ben dümdüz koyup neresinj vidalıcam vida sokcak yer tok hdddede yer yok anlamadım aydınlat beni hocamAnladım. Aşağısı HDD montaj için hocam. Üstteki de zaten SSD. Aşağıdaki yuvaya montaj yapabilirsiniz. Muhtemelen kasanın içinde vidalar mevcuttur.
Beynim yandıHocam kasanın içinde vida var tamamda bu ssd gelcek seagatein 2 tb mesela ben dümdüz koyup neresinj vidalıcam vida sokcak yer tok hdddede yer yok anlamadım aydınlat beni hocam
Hocam HDD nin önünü ve arkasının fotoğrafını çekermisin ?Hocam kasanın içinde vida var tamamda bu ssd gelcek seagatein 2 tb mesela ben dümdüz koyup neresinj vidalıcam vida sokcak yer tok hdddede yer yok anlamadım aydınlat beni hocam
Daha gelmedi yok internetten bakabilirsiniz normal Seagate in 2 tb 7400 prm olanı hdd yeride öyle diyorum ki bu kızaklae var ya 2.5 inç onlar olmaz mı direkt taksam montajlasam ? link atayım şimdi kızağınHocam HDD nin önünü ve arkasının fotoğrafını çekermisin ?
https://www.cimri.com/en-ucuz-platoon-ssd-hardisk-kizagi-25-inc-kasa-ici-fiyatlari,40925777 ürünün linki bu içine sığar mı hala anlamadım Seagate 3.5 inç yazıyor bunlardada 2.5 inç to 3.5 yazıyorDaha gelmedi yok internetten bakabilirsiniz normal Seagate in 2 tb 7400 prm olanı hdd yeride öyle diyorum ki bu kızaklae var ya 2.5 inç onlar olmaz mı direkt taksam montajlasam ? link atayım şimdi kızağın
Hocam kasada kızak yoksa zaten HDD olarak yeri belli edilmiş aşağıdaki ekteki yere vidalayacaksanız kızağa gerek olacağını sanmıyorum elimde HDD olsa şuanda arkasının fotoğrafını atardım da yok şuanda atamıyorum bi HDD niz gelsin o zaman netleşir diye düşünüyorum hocam.(Öznel)Daha gelmedi yok internetten bakabilirsiniz normal Seagate in 2 tb 7400 prm olanı hdd yeride öyle diyorum ki bu kızaklae var ya 2.5 inç onlar olmaz mı direkt taksam montajlasam ? link atayım şimdi kızağın
Hocam hdd nin arkası olsun düzü olsun vida çakcak yeri yok yapışkanlı falan mı acaba neyse geldiğinde konu açarımHocam kasada kızak yoksa zaten HDD olarak yeri belli edilmiş aşağıdaki ekteki yere vidalayacaksanız kızağa gerek olacağını sanmıyorum elimde HDD olsa şuanda arkasının fotoğrafını atamıyorum bi HDD niz gelsin o zaman netleşir diye düşünüyorum hocam.(Öznel)
Vida çakmalık bir durum değil. Ekran kartını sabitlerken yaptığın gibi vida yerleri var HDD'nin üzerinde o şekilde döndürerek yapıcaksın. Kasayı bu şekilde satıyorlarsa kızaklık bir durum yok montelenecektir o HDD. Daha önce montajlamadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum onuda Taner hoca bakar. İlgilenmezse HDD ve SSD geldiğinde duruma göre aksiyon alırız. @KafadanKontak Senin bilgin var mı bu konu hakkında ?Hocam hdd nin arkası olsun düzü olsun vida çakcak yeri yok yapışkanlı falan mı acaba neyse geldiğinde konu açarım