Hero sistem fps normal mi

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hero sistemde cold warda 120fps warzone da 100fps ultra rtx kapalı normal mi çünki YouTube daki fps e göre düşük de

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hero sistemde cold warda 120fps warzone da 100fps ultra rtx kapalı normal mi çünki YouTube daki fps e göre düşük de
Youtubedaki sistemde farklılıklar olabilir. Ekran kartının özellikleri bir tık güçlendirilmiş olabilir. Ramler farklı olabilir. Yakın değerlerse sorun yok. Çözünürlük ayarlarına göre de kontrol edin. Tek oyun üzerinden karşılaştırmayın. Genel olarak böyle olduğunu düşünüyorsanız Youtube test videosuyla beraber oyunlardaki değerlerinizi bizimle paylaşın.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Youtubedaki sistemde farklılıklar olabilir. Ekran kartının özellikleri bir tık güçlendirilmiş olabilir. Ramler farklı olabilir. Yakın değerlerse sorun yok. Çözünürlük ayarlarına göre de kontrol edin. Tek oyun üzerinden karşılaştırmayın. Genel olarak böyle olduğunu düşünüyorsanız Youtube test videosuyla beraber oyunlardaki değerlerinizi bizimle paylaşın.
Pc hocasından bakarak yola çıktım zaten

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Kare hızı fln kapalı olanilir mi ? Ben de lol de 240 civarı alıyodum baktım kare hızı 240daymış. Sınırsız yaptım, 600'e fırladı.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Cold War için genellikle 130 160 arası değişti fps. Oyundaki harita-yakınınızdaki çatışma ve oyuncu sayısına göre bu durum olabilir. Tam görüntü ayarları görünmediği için belki test videosunda 1-2 grafik özelliği düşük olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri