Youtubedaki sistemde farklılıklar olabilir. Ekran kartının özellikleri bir tık güçlendirilmiş olabilir. Ramler farklı olabilir. Yakın değerlerse sorun yok. Çözünürlük ayarlarına göre de kontrol edin. Tek oyun üzerinden karşılaştırmayın. Genel olarak böyle olduğunu düşünüyorsanız Youtube test videosuyla beraber oyunlardaki değerlerinizi bizimle paylaşın.Hero sistemde cold warda 120fps warzone da 100fps ultra rtx kapalı normal mi çünki YouTube daki fps e göre düşük de
Ekran kartı buz gibi 55 derece furmark maks 65 işlemci alev alıyor maks 78 gördümHero sistemde sanırım stok fan vardı. Isı değerlerin ne oluyor acaba bu oyunlarda yük esnasında?
Pc hocasından bakarak yola çıktım zatenYoutubedaki sistemde farklılıklar olabilir. Ekran kartının özellikleri bir tık güçlendirilmiş olabilir. Ramler farklı olabilir. Yakın değerlerse sorun yok. Çözünürlük ayarlarına göre de kontrol edin. Tek oyun üzerinden karşılaştırmayın. Genel olarak böyle olduğunu düşünüyorsanız Youtube test videosuyla beraber oyunlardaki değerlerinizi bizimle paylaşın.
O fps testi yapıyor duPc hocasından bakarak yola çıktım zaten
Kare hızı fln kapalı olanilir mi ? Ben de lol de 240 civarı alıyodum baktım kare hızı 240daymış. Sınırsız yaptım, 600'e fırladı.Hero sistemde cold warda 120fps warzone da 100fps ultra rtx kapalı normal mi çünki YouTube daki fps e göre düşük de
Cold War için genellikle 130 160 arası değişti fps. Oyundaki harita-yakınınızdaki çatışma ve oyuncu sayısına göre bu durum olabilir. Tam görüntü ayarları görünmediği için belki test videosunda 1-2 grafik özelliği düşük olabilir.Hero sistemde cold warda 120fps warzone da 100fps ultra rtx kapalı normal mi çünki YouTube daki fps e göre düşük de