Driver diyeyim bari 22.5.1 sürümü en kararlı sürüm sanırım onu kurup deneyin.merhabalar sistemimde yaşadığım bir sorun var bazen alt tab atınca veya bir oyunda iken siyah ekran yiyorum aniden ve bilgisayarı el ile aç kapa yapmadan bu sorun düzelmiyor bunun sebebi nedir?
hayır yeni yayınlanan hero sistemBilgisayarınız eski mi ?
hayırHocam aynı sorunu ben de yaşadım. Ekran kartınız devre dışı kaldı mı peki?
driver sürümü değişeceğim ve 1 şey daha deniyeceğim olmaz ise iade işlemlerini başlatıcamBen de ekran kartım full devre dışı kalıyordu driverlar siliniyor gibi bir şey oluyordu. Aynı sizinki gibi siyah ekran aldım 3 4 defa.
hocam sizin ekran kartınız ne ve bu sorunu yaşadınızmıSoftware uygulaması üzerinden sadece önerilen ile manueli seçin.
Aynı sorunu yaşadım 4 defa 2sinde ekran kartı devre dışı kalmıştı o yüzden sorma gereği duydum.Hero sistem var bende de.
şuan sorununuz çözüldü mü , ek olarak dediğiniz uygulamayı indirdim 1 saatlik birşey sayıyor 1 saat boyunca öyle kalsnı mı bilgisayar.Aynı sorunu yaşadım 4 defa 2sinde ekran kartı devre dışı kalmıştı o yüzden sorma gereği duydum.
Sorunum çözüldü gibi duruyor 2 3 gündür bı sorun yok.şuan sorununuz çözüldü mü , ek olarak dediğiniz uygulamayı indirdim 1 saatlik birşey sayıyor 1 saat boyunca öyle kalsnı mı bilgisayar.
anladım deneyip geri dönüş sağlıyacağım hocam size.Sorunum çözüldü gibi duruyor 2 3 gündür bı sorun yok.
bu zaten bu haldeydi eski sürüm drivere geçiş yaptım şuanSoftware uygulaması üzerinden sadece önerilen ile manueli seçin.