Hero Sistem Siyah Ekran

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam 2şer 3er dakikalık yapın. Bı sorun varsa anlaşılır zaten

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Bu OCCT uygulamasından @Fenomend hocam daha iyi anlıyor. Ben yine yardımcı olurum tabii.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam 2şer 3er dakikalık yapın. Bı sorun varsa anlaşılır zaten
hocam 1'er dakika yaptım hepsinde sorunsuz tamamını kullandı bir hata veya birşey görmedim fakat benchmark yaptığımda yandaki sonuçları elde ettim bunlar normal değil mi?
işlemci.png

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Ben bir problem göremedim hocam. Hızlı başlatmayı kapattınız değil mi ?

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
hayır hocam kapatmadım fakat bu özelliği kapamamızın sebebi tam olarak nedir bu bilgisayar için iyi birşey değil mi?
Hocam ben de kapalı yine aynı hızda açılıyor bi fark göremedim ben. Bazen ayarlar sıfırlanabiliyor hata veriyor o sebepten de kaynaklı olabiliyor diye biliyorum. Siz bilirsiniz yine de.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam ben de kapalı yine aynı hızda açılıyor bi fark göremedim ben. Bazen ayarlar sıfırlanabiliyor hata veriyor o sebepten de kaynaklı olabiliyor diye biliyorum. Siz bilirsiniz yine de.
tekrar siyah ekran yersem dediğinizi yapacağım @Fenomend hocam yaptığım testdeki fotoğrafda işlemcimin diğerlerinin altında çıkması normal midir

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
ne test yaparsanız yapın hiçbirinde problem görünmeyecek her şey çok stabil olarak sonuçlara yansıyacak , günlük kullanımdaysa watmann ve siyah ekranlar peşinizi bırakmayacak. O sisteme bulabilirseniz bir nvdi kart takın taş gibi bir sistem olduğunu göreceksiniz.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
ne test yaparsanız yapın hiçbirinde problem görünmeyecek her şey çok stabil olarak sonuçlara yansıyacak , günlük kullanımdaysa watmann ve siyah ekranlar peşinizi bırakmayacak. O sisteme bulabilirseniz bir nvdi kart takın taş gibi bir sistem olduğunu göreceksiniz.
hocam bir kaç gün daha kullanacağım eğer bu tarz sorunların sonu gözükmez ise görüncek yol belli malesef. ama sorunların çözülmesini umuyorum

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
AMD kartı fiziksel olarak yapıp kalan şeyleri Nvidia mühendislerine yaptırsa dünyanın en iyi ekran kartı üreticisi olacak.:) :(:):):)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
hocam bir kaç gün daha kullanacağım eğer bu tarz sorunların sonu gözükmez ise görüncek yol belli malesef. ama sorunların çözülmesini umuyorum

Hocam yapmadığım kalmamıştı zamanında frekans sıklıkları azalıyor ama yine yapıyordu.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
merhabalar bir kaç gündür hiçbir türlü siyah ekran almamaktayım bunu sizede söylemek istedim. yaptığım şuanlık tek şey eski driver sürümüne geçmek oldu.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Konuya yeni bir güncelleme atıyorum bugün lol de 2 kez alt tab atınca siyah ekran yedim ve ekran kartı driverimin silindiğini gördüm diğer arkadaşın yaptığı öneriye bakacağım.

Şuan arkadaşın dediğini yaptım tekrardan oyun testine başlıyorum

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Güncelleme; PCKOLIK ile görüştüğümde 2 gün önce yayınlanan driver ile tekrar test etmemi istediler ekran kartından kaynaklı bir sorun değil tamamen driver ile alakalı olduğunu söyleyip bu konuda çok şikayet aldıklarını ve amd markası ile bu konuda mail ile konuştuklarını söylediler.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Birebir aynı sorunları ben de yaşadım hocam. Alttab kararsızlık yaratıyor kartta galiba bende de olmuştu aynı driverlar falan silindi. Dediğim gibi fastbootu kapattım ayarlardan , biostan da kapattım rahatladım biraz. Pckolik ile görüştüğümde de aynı şeyleri söylediler. Ben 22.9.1 kullanıyordum 2 gün önceye kadar bir sorun yoktu bı valorant gireyim dedim vanguardlı driverlı bı sorun çıktı oyun başlatılmadı . Tam hatırlayamadım yazan sorunu. Tekrar denedim girmeyi BUM siyah ekran. Driverlar falan silinmişti. 22.5.2yi kurdum onu kullanıyorum bakalım bı sorun çıkmadı 2 gündür. Artık bıktırma derecesine gelirse satmayı düşünüyorum. İnşallah sorunlar çözülür de biz de refaha kavuşuruz.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Birebir aynı sorunları ben de yaşadım hocam. Alttab kararsızlık yaratıyor kartta galiba bende de olmuştu aynı driverlar falan silindi. Dediğim gibi fastbootu kapattım ayarlardan , biostan da kapattım rahatladım biraz. Pckolik ile görüştüğümde de aynı şeyleri söylediler. Ben 22.9.1 kullanıyordum 2 gün önceye kadar bir sorun yoktu bı valorant gireyim dedim vanguardlı driverlı bı sorun çıktı oyun başlatılmadı . Tam hatırlayamadım yazan sorunu. Tekrar denedim girmeyi BUM siyah ekran. Driverlar falan silinmişti. 22.5.2yi kurdum onu kullanıyorum bakalım bı sorun çıkmadı 2 gündür. Artık bıktırma derecesine gelirse satmayı düşünüyorum. İnşallah sorunlar çözülür de biz de refaha kavuşuruz.
hocam 2 gün önce çıkan driver'i kurdum şuanlık bir sorun gözükmemekte duruma göre güncellerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri