- Tepki
- 286
Hocam 2şer 3er dakikalık yapın. Bı sorun varsa anlaşılır zaten
Tamamdır. Siz hızlı başlamayı da kapatın.bu zaten bu haldeydi eski sürüm drivere geçiş yaptım şuan
hocam 1'er dakika yaptım hepsinde sorunsuz tamamını kullandı bir hata veya birşey görmedim fakat benchmark yaptığımda yandaki sonuçları elde ettim bunlar normal değil mi?Hocam 2şer 3er dakikalık yapın. Bı sorun varsa anlaşılır zaten
hayır hocam kapatmadım fakat bu özelliği kapamamızın sebebi tam olarak nedir bu bilgisayar için iyi birşey değil mi?Ben bir problem göremedim hocam. Hızlı başlatmayı kapattınız değil mi ?
fotoğrafda benim ekran kartım diğer r5 5600 lara göre aşşağı gelmiş de o biraz karıştırdı kafamıBen bir problem göremedim hocam. Hızlı başlatmayı kapattınız değil mi ?
Hocam ben de kapalı yine aynı hızda açılıyor bi fark göremedim ben. Bazen ayarlar sıfırlanabiliyor hata veriyor o sebepten de kaynaklı olabiliyor diye biliyorum. Siz bilirsiniz yine de.hayır hocam kapatmadım fakat bu özelliği kapamamızın sebebi tam olarak nedir bu bilgisayar için iyi birşey değil mi?
tekrar siyah ekran yersem dediğinizi yapacağım @Fenomend hocam yaptığım testdeki fotoğrafda işlemcimin diğerlerinin altında çıkması normal midirHocam ben de kapalı yine aynı hızda açılıyor bi fark göremedim ben. Bazen ayarlar sıfırlanabiliyor hata veriyor o sebepten de kaynaklı olabiliyor diye biliyorum. Siz bilirsiniz yine de.
hocam bir kaç gün daha kullanacağım eğer bu tarz sorunların sonu gözükmez ise görüncek yol belli malesef. ama sorunların çözülmesini umuyorumne test yaparsanız yapın hiçbirinde problem görünmeyecek her şey çok stabil olarak sonuçlara yansıyacak , günlük kullanımdaysa watmann ve siyah ekranlar peşinizi bırakmayacak. O sisteme bulabilirseniz bir nvdi kart takın taş gibi bir sistem olduğunu göreceksiniz.
AMD kartı fiziksel olarak yapıp kalan şeyleri Nvidia mühendislerine yaptırsa dünyanın en iyi ekran kartı üreticisi olacak.ne test yaparsanız yapın hiçbirinde problem görünmeyecek her şey çok stabil olarak sonuçlara yansıyacak , günlük kullanımdaysa watmann ve siyah ekranlar peşinizi bırakmayacak. O sisteme bulabilirseniz bir nvdi kart takın taş gibi bir sistem olduğunu göreceksiniz.
kesinlikleAMD kartı fiziksel olarak yapıp kalan şeyleri Nvidia mühendislerine yaptırsa dünyanın en iyi ekran kartı üreticisi olacak.![]()
![]()
hocam bir kaç gün daha kullanacağım eğer bu tarz sorunların sonu gözükmez ise görüncek yol belli malesef. ama sorunların çözülmesini umuyorum
hocam 2 gün önce çıkan driver'i kurdum şuanlık bir sorun gözükmemekte duruma göre güncellerim.Birebir aynı sorunları ben de yaşadım hocam. Alttab kararsızlık yaratıyor kartta galiba bende de olmuştu aynı driverlar falan silindi. Dediğim gibi fastbootu kapattım ayarlardan , biostan da kapattım rahatladım biraz. Pckolik ile görüştüğümde de aynı şeyleri söylediler. Ben 22.9.1 kullanıyordum 2 gün önceye kadar bir sorun yoktu bı valorant gireyim dedim vanguardlı driverlı bı sorun çıktı oyun başlatılmadı . Tam hatırlayamadım yazan sorunu. Tekrar denedim girmeyi BUM siyah ekran. Driverlar falan silinmişti. 22.5.2yi kurdum onu kullanıyorum bakalım bı sorun çıkmadı 2 gündür. Artık bıktırma derecesine gelirse satmayı düşünüyorum. İnşallah sorunlar çözülür de biz de refaha kavuşuruz.
hoccam 22.10.1 i mi kurdunuzhocam 2 gün önce çıkan driver'i kurdum şuanlık bir sorun gözükmemekte duruma göre güncellerim.