- Tepki
- 4
Merhabalar Hero sistemdeki 480 gb ssd bana yetmeyecek gibi duruyor onceki sistemimdeki HDD'i bu sisteme takabilir miyim?
Sistemi yavaşlatır mı?
Sistemi yavaşlatır mı?
Nasıl takacağım pekiwindows ssd ye kurulu bir sıkıntı yaratmaz hddye yükleyeceğin uygulamalar ve oyunlar bir tık yavaşa açılır sadece
Hero sistemde hdd için güç girişi kablosu bulamıyorum var mı?windows ssd ye kurulu bir sıkıntı yaratmaz hddye yükleyeceğin uygulamalar ve oyunlar bir tık yavaşa açılır sadece
Ben ekran kartını takarken biraz kurcalamıştım yanlış görmedi isem vardı. Kasanın metal taraftaki kapağını açarsanız daha rahat görürsünüz.Hero sistemde hdd için güç girişi kablosu bulamıyorum var mı?
sata kablosu kesin vardırHero sistemde hdd için güç girişi kablosu bulamıyorum var mı?
Bilgisayarcı tanıdığım abi de aynısını söyledi ama kablolar çok özenli toplanmış arkaya Hdd yerine de biraz para biriktirip ssd almak daha mantıklı gelmeye başladısata kablosu kesin vardır
Almışken 480 gb alayim diyorum yoksa suan 240 alabilirim ssd alacağım sanirimEski hdd de Windows kurulu değilse sorun olmaz kullanabilirsiniz. Arkada sata girişleri vardır oradan kabloyu bulup bağlantı ve montaj işini tamamlayin. Bütçe yaratabilirseniz SSD daha mantıklı tabiki
Sistem ve sizin için daha iyi olur 480gb. Sata da alabilirsinizAlmışken 480 gb alayim diyorum yoksa suan 240 alabilirim ssd alacağım sanirim
Merhabalar Hero sistemdeki 480 gb ssd bana yetmeyecek gibi duruyor onceki sistemimdeki HDD'i bu sisteme takabilir miyim?
Nasıl takacağım peki
Eğer böyle bir imkanınız varsa, çok daha mantıklı olacaktır.Hdd yerine de biraz para biriktirip ssd almak daha mantıklı gelmeye başladı
Almışken 480 gb alayim diyorum yoksa suan 240 alabilirim ssd alacağım sanirim
Teşekkürler bu uzun destek yazın için <3A520 ile aldıysanız, anakarta toplamda 4x SSD veya HDD + 1x M2 SSD takabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 7566
Kasa Vento ise, kasaya göre 2x HDD + 2x SSD olacak şekilde takabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 7567
Anakart ile HDD/SSD arasındaki veri aktarımını sağlayabilmek için SATA kablosu gerekiyor.
Sistemle beraber gelen kutulara bakın, anakart kutusunda bu kablolardan olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 7568Ekli dosyayı görüntüle 7569
SSD/HDD'ye ihtiyacı olan elektriği verebilmek için de PSU'dan gelen SATA Power kablolarına ihtiyaç var.
Ekli dosyayı görüntüle 7572Ekli dosyayı görüntüle 7573
Ekli dosyayı görüntüle 7575Ekli dosyayı görüntüle 7576
Daha sonra bu kabloları, uygun portlara takacaksınız.
(Montaj sonrasında depolama birimleri sistemde görünmezse, disk yönetiminden kurulumunu yapabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 7578
Ekli dosyayı görüntüle 7577
Eğer böyle bir imkanınız varsa, çok daha mantıklı olacaktır.
"Fırsat" başlıklı konularda bazen iyi indirimler paylaşılıyor.
TEŞEKKÜRLER KRALA520 ile aldıysanız, anakarta toplamda 4x SSD veya HDD + 1x M2 SSD takabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 7566
Kasa Vento ise, kasaya göre 2x HDD + 2x SSD olacak şekilde takabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 7567
Anakart ile HDD/SSD arasındaki veri aktarımını sağlayabilmek için SATA kablosu gerekiyor.
Sistemle beraber gelen kutulara bakın, anakart kutusunda bu kablolardan olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 7568Ekli dosyayı görüntüle 7569
SSD/HDD'ye ihtiyacı olan elektriği verebilmek için de PSU'dan gelen SATA Power kablolarına ihtiyaç var.
Ekli dosyayı görüntüle 7572Ekli dosyayı görüntüle 7573
Ekli dosyayı görüntüle 7575Ekli dosyayı görüntüle 7576
Daha sonra bu kabloları, uygun portlara takacaksınız.
(Montaj sonrasında depolama birimleri sistemde görünmezse, disk yönetiminden kurulumunu yapabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 7578
Ekli dosyayı görüntüle 7577
Eğer böyle bir imkanınız varsa, çok daha mantıklı olacaktır.
"Fırsat" başlıklı konularda bazen iyi indirimler paylaşılıyor.