hero sistemim için harddisk veya ssd önerisi

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar yeni aldğım hero sistmim için harddisk veya ssd lmayı düşünüyorum donanımda biraz zayıfım tavsiyelerinize ihtiyacım var, ssd ler çok çabuk bozuluyor olarak biliyorum o yüzen hdd almayı düşünüyorum ama özellik marka olarak çok bilgim olmadığı için size sormak istedim ortalama 1k-2k bakiyem var nkdr uygun olursa okdr iyi :D mesela bir hdd buldum ama iyimi kötümü size sormak istedi neye ikkat etmemiz gerekir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Paylaştıklarınız arasında WD Blue almak daha mantıklı olur. SSD lerde kaliteli ürün alırsanız kolay bozulacağını da sanmıyorum.

Son düzenleme:
KS

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Paylaştıklarınız arasında WB Blue almak daha mantıklı olur. SSD lerde kaliteli ürün alırsanız kolay bozulacağını da sanmıyorum.
normal hdd olarak vey ssd olarak özellikle edeceğin marka ürün varsa hocam atarmısın link filan

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
HDD olarak sizin paylaştığınız WD Blue alınabilir. SSD olarak M2 SSD tarafında Kioxia 1TB Exceria Plus G2 alınabilir. Sata SSD olarak Samsung 1TB 870 Evo veya WD 1TB Green alınabilir. Doğal olarak SSD fiyatları HDD ye göre daha pahalı çünkü çok daha hızlı. Destek varsa ben Kioxia seçerdim okuma yazma hızı bu konudaki ürünlerin hepsinin 5 katı civarında.

KS

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
WD iyidir. WD alın geçin hocam, taş gibi oluyorlar.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
2k bütçe ile gen 4 uzun ömürlü 1 tb kaliteli ssd alınır. gen 3 uzun ömürlü 2 tb m2 ssd de alınır. Harddisk bakman hata o bütçelere..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri