Hero sistemindeki Ekran Kartını Takamıyorum Yardımcı Olur Musunuz??

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Merhabalar Hero Sisteminin ekran kartını montajlamaya çalışıyorum ancak bir türlü oturtamadim bugün bilgisayarcıya götürdüm 3 fanli olduğundan kabloların saklı olduğu yere değiyor orayı kesmeden takamazsin dedi forumda hiç böyle bir şey duymadım acaba bu sistemi alan bir arkadaş kendisi takip cikardiysa videolu olarak acaba bir video yolluyabilirse çok çok sevinirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Öyle şey olmaz kesme vs. Amatördür o.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Soldaki ekran kartının geleceği slotun vidasını çıkarıp ayarladiniz mi ? Kartı çapraz şekilde sokun daha sonra düz şekilde monteleyebilirsiniz.

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Soldaki ekran kartının geleceği slotun vidasını çıkarıp ayarladiniz mi ? Kartı çapraz şekilde sokun daha sonra düz şekilde monteleyebilirsiniz.
Nasıl başardım çözemedim ama taktım click seside geldi şimdi vidayı takicam ama hangisi bilemedim

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
16644521356746609386503229814909.jpg

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Ekran kartı için bunlardan hangisini kullanmaliyim?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Merhabalar Hero Sisteminin ekran kartını montajlamaya çalışıyorum ancak bir türlü oturtamadim bugün bilgisayarcıya götürdüm 3 fanli olduğundan kabloların saklı olduğu yere değiyor orayı kesmeden takamazsin dedi forumda hiç böyle bir şey duymadım acaba bu sistemi alan bir arkadaş kendisi takip cikardiysa videolu olarak acaba bir video yolluyabilirse çok çok sevinirim
Nasıl başardım çözemedim ama taktım click seside geldi şimdi vidayı takicam ama hangisi bilemedim
Kasayı ve ekran kartını gösterebilir misiniz? Bir kontrol edelim, sonra sıkıntı olmasın.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Siz clicki iyi oturtmuşsunuz :D, ben ekran kartını anakarta takınca clicki çekeyim derken çıkarmışım ancak taktığım için allahtan sorun yok

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Şu şekilde oturttum ama olmuş mu yoksa biraz daha sola mi kayması lazim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri