Hiç Bir Sorunu Olmayan Sistemimin Kasasını Değiştirdim Ancak Sistem Açılmıyor

Sancaktar102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamün aleyküm arkadaşlar hiç bir sorunu olmayan sistemimin kasasını değiştirdim güç tuşuna bastığımda ram argbleri dışında hiç bir şey çalışmıyor ne PSU nun fanı ne fanlar ne ekran kartı hiçbir şey çalışmıyor sorunun PSU da olduğunu düşünerek PSU yu değiştirdim ancak sorun devam etti fikirlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• P_20231104_165329.jpg
    P_20231104_165329.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 9
  • P_20231104_164118.jpg
    P_20231104_164118.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 9

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Selamün aleyküm arkadaşlar hiç bir sorunu olmayan sistemimin kasasını değiştirdim güç tuşuna bastığımda ram argbleri dışında hiç bir şey çalışmıyor ne PSU nun fanı ne fanlar ne ekran kartı hiçbir şey çalışmıyor sorunun PSU da olduğunu düşünerek PSU yu değiştirdim ancak sorun devam etti fikirlerinizi bekliyorum
Ön panel bağlantılarında bir hata yapıyor olabilirsin. Kılavuzuna göre, doğru taktığına emin ol. Anakartla çok haşır neşir olduysan statik elektrik yapmış olabilir, anakart elektriğe bağlı değilken bios pilini çıkartıp açma tuşuna veya power pinlerine metal bir cisimler 30sn falan basılı tut, elektrik boşalsın.

KS

Sancaktar102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ön panel bağlantılarında bir hata yapıyor olabilirsin. Kılavuzuna göre, doğru taktığına emin ol. Anakartla çok haşır neşir olduysan statik elektrik yapmış olabilir, anakart elektriğe bağlı değilken bios pilini çıkartıp açma tuşuna veya power pinlerine metal bir cisimler 30sn falan basılı tut, elektrik boşalsın.
Hocam dediklerinin hepsini denedim ama nafile

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Herşeyi söküp en baştan tekrar bağla hattta önce uzay montaj yap öyle dene.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri