Hiçbir setup kurulmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlıkta da belirttiğim gibi hiçbir setup kurulmuyor. Setupu açtığımda lisans sözleşmesi yerine kadar geliyor fakat sözleşme gözükmüyor ve kendiliğinden kapanıyor. "I Agree" seçeneğine de basılmıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Örnek olarak:
https://prnt.sc/y0rfz2

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hiçbiri derken oyun, yazılım vs. hiçbirisi mi? Çünkü her yazılımda lisans sözleşmesi olmaz bu resimdeki yazılıma özel bir durum mu yoksa hepsi mi aynı?

KS

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hiçbiri derken oyun, yazılım vs. hiçbirisi mi? Çünkü her yazılımda lisans sözleşmesi olmaz bu resimdeki yazılıma özel bir durum mu yoksa hepsi mi aynı?

Yeni olan bir şey oyunları vs. kurabiliyordum. Son zamanlar setuplarda böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Mouse yazılımını indirip setupu çalıştırdığımda da böyle olmuştu. Soruna yazılım kurarken karşılaştım. Ayrıca orijinal sitelerinden indiriyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminize son zamanlarda bir virüs vs. bulaşmış olabilir. İyi bir antivirüs yazılımı ile sistemde tam tarama deneyin. Kaspersky Total Security, Bittefender Total Security veya Malwarebytes yazılımlarını öneririm.

KS

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteminize son zamanlarda bir virüs vs. bulaşmış olabilir. İyi bir antivirüs yazılımı ile sistemde tam tarama deneyin. Kaspersky Total Security, Bittefender Total Security veya Malwarebytes yazılımlarını öneririm.

Sorunum setuplar olduğu için maalesef ki antivirüs programını kuramıyorum. Aynı zamanda bilgisayarımda virüs olduğunu da düşünmüyorum çünkü crack veyahutta orijinal olmayan hiçbir yazılım yüklemiyorum. Bir çözümü vardır umarım can sıkıcı bir durum.

Acaba Windows kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sorunun düzelmesi için güncelleme varsa güncelleyeyim dedim fakat böyle bir şey çıktı karşıma.

https://prnt.sc/y1gsn9

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tarayıcı gezintilerinde arka planda kurulan virüsler var. Ayrıca setup kurulumu ve Windows güncellemelerini engelleyen türleri de var. Yani öncesinde antivirüs taraması işe yarar.

Kaspersky Virus Removal Tool - Bu yazılım kuruluma ihtiyaç duymuyor sistemi direkt taramak için bir araç. Deneyin sonrasına bakarız.

KS

Delfina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tarayıcı gezintilerinde arka planda kurulan virüsler var. Ayrıca setup kurulumu ve Windows güncellemelerini engelleyen türleri de var. Yani öncesinde antivirüs taraması işe yarar.

Kaspersky Virus Removal Tool - Bu yazılım kuruluma ihtiyaç duymuyor sistemi direkt taramak için bir araç. Deneyin sonrasına bakarız.

Tarattım bir şey bulmadı. Bende en iyisi temiz kurulum yapıp gereksiz dosyalardan ve sorundan kurtulmak istedim. İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri