evet hocamO dark kasada bu psu mu var?
selam dostlar
bu psu sizce sorun çıkarır mı psu hakkındaki düşünceleriniz neler
O zaman sorun çıkaracağını sanmıyorum güzel marka. Evet, Hangi model olduğu önemli aslında.evet hocam
hocam teknobiyotiğin açıklama kısmında bu kadarını yazmışlar malesefO zaman sorun çıkaracağını sanmıyorum güzel marka. Evet, Hangi model olduğu önemli aslında.
hocam teknobiyotiğin açıklama kısmında bu kadarını yazmışlar malesef
hocam dark maxima v20 600w psu dahil modelini alıcaktım ama psu hakkında fazla bilgi verilmediği için kararsızdımSen ne alıyorsun?
Bütçe detay vs. verirsen değerlendirmesi daha kolay olur.
hocam dark maxima v20 600w psu dahil modelini alıcaktım ama psu hakkında fazla bilgi verilmediği için kararsızdım
kasayla psuyu ayrı ayrı alacağım
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD şuan bu psuya almaya karar verdim sizin bu psu hakkında düşünceleriniz neler
bütçem 900-1000tl
hocam ekran kartı ve işlemci aldım rx6600 ve r5 5500Evet, ayrı ayrı alman daha iyi olur.
Diğer bileşenleri aldın mı? Kasa + PSU için toplam ne kadar bütçen var?
Dark kasa yerine ufak bir artış mümkünse bu ürünü öneririm : https://www.gaming.gen.tr/urun/194439/vento-vg15fe-rgb-atx-gaming-fsp-650w-80bronze-kasa/selam dostlar
bu psu sizce sorun çıkarır mı psu hakkındaki düşünceleriniz neler
hocam dahili psu iyi bir psu mu ileride sorun çıkartır mıDark kasa yerine ufak bir artış mümkünse bu ürünü öneririm : https://www.gaming.gen.tr/urun/194439/vento-vg15fe-rgb-atx-gaming-fsp-650w-80bronze-kasa/
kasa+psu için 2600-2700tl
FSP'nin 650w +80 Bronze ürününü kullanıyor, güzel bir üründür. Diğer başlığınıza ayrı ayrı daha ucuza denk gelen kasa bıraktım.hocam dahili psu iyi bir psu mu ileride sorun çıkartır mı
hocam guardian ve maxima arasında ne kdr fark var kiEğer bütçe bu civarda kalacaksa Dark Guardian modelini de düşünebilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam Guardian ile Maxima V20 arasında 300 TL civarında bir fark var.
1.200 TL civarında fiyatla Guardian alıp, 1.400~1.500 TL bütçeyle güzel bir PSU alabilirsin.
teşekkürler hocamFSP'nin 650w +80 Bronze ürününü kullanıyor, güzel bir üründür. Diğer başlığınıza ayrı ayrı daha ucuza denk gelen kasa bıraktım.
hocam guardian ve maxima arasında ne kdr fark var ki