High Power 80+ Bronze Sertifikalı PSU Alınır mı?

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
700W ama 12V kanalından 648W verebiliyor iç yapısı kaliteli olmadığı için. FSP 650W 12V kanalından 649.2W veriyor kalite farkı gördüğün gibi FSP daha iyi.
Tamam ozaman hocam fsp alim fanı filan sessizmidir peki

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Genelde PSU yüke girmediği sürece fanı sesli çalışmaz senin sistemin %40-50 arası yüke sokacağı için ses olmaz.
Ya bende aercool 500w psu var şuan gtaya giriyorum sanki uçuyor pc oyun zevki bırakmadı.şimdi ilerde ekran kartımı değiştiricem ama zaten yeni aldım bu ekran kartımı 1 ay oldu anca 4sene sonra değiştiririm elime para geçince ryzen5 5600 bide soğutucu +fanlıbir kasa alıcam 550w bunun için yeterlimidir xpg herkes önerdi eğer yetmezse fspyi alıcam

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Ya bende aercool 500w psu var şuan gtaya giriyorum sanki uçuyor pc oyun zevki bırakmadı.şimdi ilerde ekran kartımı değiştiricem ama zaten yeni aldım bu ekran kartımı 1 ay oldu anca 4sene sonra değiştiririm elime para geçince ryzen5 5600 bide soğutucu +fanlıbir kasa alıcam 550w bunun için yeterlimidir xpg herkes önerdi eğer yetmezse fspyi alıcam
İleride ekran kartı değiştirince yetersiz kalabilir XPG

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
hocam bişey daha sormak istiyorum bu model nasıl
Thermaltake Smart Serisi Bx1 650W 80+ Bronze Psu PS-SPD-0650NNSABE-1
Eğer fiyat artırabiliyorsan bunu tercih edebilirsin.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
hocam bişey daha sormak istiyorum bu model nasıl
Thermaltake Smart Serisi Bx1 650W 80+ Bronze Psu PS-SPD-0650NNSABE-1
FSP daha iyi.

Eğer fiyat artırabiliyorsan bunu tercih edebilirsin.
SFX Kabloları kısa Mini ITX kasası yoksa normal kasa kullanıyorsa kabloları yetişmez.

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Tamamdır hepsiburadadan bakıyorum orda bi sorun olunca ilgileniyorlar bu ürünü görünce sorim dedim

FSP daha iyi.

SFX Kabloları kısa Mini ITX kasası yoksa normal kasa kullanıyorsa kabloları yetişmez.
https://m.n11.com/urun/cooler-maste...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel çağdaş abinin attığı bu nasıl gold sertifikası var baya iyi gibi bu olmassa bunu alim

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Tamamdır hepsiburadadan bakıyorum orda bi sorun olunca ilgileniyorlar bu ürünü görünce sorim dedim

https://m.n11.com/urun/cooler-maste...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel çağdaş abinin attığı bu nasıl gold sertifikası var baya iyi gibi bu olmassa bunu alim
KASAN küçük Mini ITX kasa ise al ama normal boyutta kasan varsa alma kabloları kısa mini kasalar için

@eren3401 Arkadaş kullandığın FSP PSU yu almayı düşünüyor PSU dan memnunmusun ses konusunda nasıl ?

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
KASAN küçük Mini ITX kasa ise al ama normal boyutta kasan varsa alma kabloları kısa mini kasalar için

@eren3401 Arkadaş kullandığın FSP PSU yu almayı düşünüyor PSU dan memnunmusun ses konusunda nasıl ?
Kasam kapalı ofis kasası ilerde kasa değiştiricem yetmez büyük ihtimalle o arkadaş cevap veririse güzel olur bekliyorum onun yanıtını

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Bişey sormak istiyorum fspde bazı kişiler sesli gibi şeyler yazmışlar xpg pylon alsam olurmu şuan ekran kartımı değiştirmicem sadece işlemcimi ryzen 5 5600 bide 5 fankı kasa alıcam rahat çalıştırırmı bide işlemci sıcak çalışırsa işlemci soğutcusuyla birlikte rahat çalıştarabilirmi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Bişey sormak istiyorum fspde bazı kişiler sesli gibi şeyler yazmışlar xpg pylon alsam olurmu şuan ekran kartımı değiştirmicem sadece işlemcimi ryzen 5 5600 bide 5 fankı kasa alıcam rahat çalıştırırmı bide işlemci sıcak çalışırsa işlemci soğutcusuyla birlikte rahat çalıştarabilirmi
Bende FSP kullanıyorum öyle bir problem yok. XPG yeterli gelir ama 650W ilerisi için daha iyi olur.

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bende FSP kullanıyorum öyle bir problem yok. XPG yeterli gelir ama 650W ilerisi için daha iyi olur.
Aynı modelimi bana önerdiğinizin

Fsp H3-700 Hyper Pro 700W Aktif Pfc 80+ Bronze Gaming Power Supply
https://www.hepsiburada.com/fsp-h3-...=metaverse+bilişim&url_src=ios-product-detail hocam bunu alim geçimmi sorun yaşamam inşallah

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri