- Konu Sahibi
Ozaman ben xpg 550 alıcam sade kafama takılan soru şu Ryzen 5 5600 5fanlı bi kasaya geçsem sorun olurmu bunh merak ediyorum rahat çalıştırırmıDÜNYADA PSU DENİNCE 3 MARKA ÖNE ÇIKAR FSP, SEASONİC, XPG.
Yetmeyebilir.
Ozaman ben xpg 550 alıcam sade kafama takılan soru şu Ryzen 5 5600 5fanlı bi kasaya geçsem sorun olurmu bunh merak ediyorum rahat çalıştırırmıDÜNYADA PSU DENİNCE 3 MARKA ÖNE ÇIKAR FSP, SEASONİC, XPG.
Yetmeyebilir.
ÇalışırOzaman ben xpg 550 alıcam sade kafama takılan soru şu Ryzen 5 5600 5fanlı bi kasaya geçsem sorun olurmu bunh merak ediyorum rahat çalıştırırmı
Hocam benim aklımı karıştı şimdi sınırda kalıcak ilerde ekran kartı değiştirsem ben bu linktekini alıyorum inşallah fan sesi coil winedı heralde yaşamam bunu alıcam sağol cevapladığın için sorularımaÇalışır
Link görünmüyor hangi ürünü alıyorsunHocam benim aklımı karıştı şimdi sınırda kalıcak ilerde ekran kartı değiştirsem ben bu linktekini alıyorum inşallah fan sesi coil winedı heralde yaşamam bunu alıcam sağol cevapladığın için sorularıma
Fsp H3-700 Hyper Pro 700W Aktif Pfc 80+ Bronze Gaming Power SupplyLink görünmüyor hangi ürünü alıyorsun
Dediğim gibi attım linki hocam bunu alim senin fspnin bu model hakkında görüşün nasıldır pekiLink görünmüyor hangi ürünü alıyorsun
Hocam sipariş verimmi son kez sorucam sorun yaparmı acaba pek önermiyosan 550w olanı alıcam mlsfLink görünmüyor hangi ürünü alıyorsun
ver.Hocam sipariş verimmi son kez sorucam sorun yaparmı acaba pek önermiyosan 550w olanı alıcam mlsf
Tamamdır sağolasın
Abi sorun oldu ben xpgyi alıyorum zaten sen dedin ryzen 5 5600 6 fanlı bi kasaya geçtiğimdede kaldırır dedin
Hocam bişey sorucam tekrar rahatsız ediyorum ben şu modeli almayı düşünüyorum linkini bıraktım sessizmidir
PAHALI. O FİYATA 750W GOLD ALINIR. SESSİZ BİR MODELHocam bişey sorucam tekrar rahatsız ediyorum ben şu modeli almayı düşünüyorum linkini bıraktım sessizmidir
NZXT C650 Gold NP-C650M-EU 650W 80 Plus Gold Full Modüler Power Supply
Buda gold zaten heralde gold yazıyorPAHALI. O FİYATA 750W GOLD ALINIR. SESSİZ BİR MODEL
![]()
NZXT 650W C650 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
NZXT 650W C650 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Attığın ile aynı fiyatı burada daha ucuz olduğu için attımBuda gold zaten heralde gold yazıyor
Ya ben high power aldım biraz sesli çalışıyor onu iade etcem nzxtyi öneriyorsun dime sessizdir inşallahAttığın ile aynı fiyatı burada daha ucuz olduğu için attım
NZXT'nin ürünleri kalitelidir hocam.Ya ben high power aldım biraz sesli çalışıyor onu iade etcem nzxtyi öneriyorsun dime sessizdir inşallah
evetYa ben high power aldım biraz sesli çalışıyor onu iade etcem nzxtyi öneriyorsun dime sessizdir inşallah
Hocam bişey daha sorcam buda son bumu nzxtmi
Bu rakamlara bu ürünü hayatta almam. Sessiz ve 750W bunu al.Hocam bişey daha sorcam buda son bumu nzxtmi
High Power 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)
Eğer bu dersen ilerde upgrade yaptığımda besleyebilirmi
Tamam hocam bunu alıcam ozamanBu rakamlara bu ürünü hayatta almam. Sessiz ve 750W bunu al.
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam kb ya yine bişey sormam lazım sana ben kasamı değişicemde psuyu şunu almayı planlıyorum nediyorsun fanlı bi kasa almayı düşünüyorum bunlardan hangisini alimBu rakamlara bu ürünü hayatta almam. Sessiz ve 750W bunu al.
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com