Hikvision Urien deneyim

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Merhaba arkadaşlar bir süredir kullanığım hıkvision urien 8x2 3200mhz ramlerimden bahsedeceğim n11 den aldığım bu ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı ve kullanışa geçtiğimde ise gayet iyi performans veriyordu sadece bana biraz ısınıyormuş gibi geldi onun dışında mükemmeldi bence fiyatına göre alınacak en F/P ramlerden biri.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba arkadaşlar bir süredir kullanığım hıkvision urien 8x2 3200mhz ramlerimden bahsedeceğim n11 den aldığım bu ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı ve kullanışa geçtiğimde ise gayet iyi performans veriyordu sadece bana biraz ısınıyormuş gibi geldi onun dışında mükemmeldi bence fiyatına göre alınacak en F/P ramlerden biri.
Bende ince hesap da daha yeni görmeye başladım ramleri.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ramler test ettiniz mi? Kasanızın hava akışı nasıl modeli nedir?

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Ramler test ettiniz mi? Kasanızın hava akışı nasıl modeli nedir?
kasamın hava akışının yeterli olduğunu düşünüyorum modeli rampage saılor öncesinde g skill ramler kullanıyordum onlar bu ramlere göre biraz daha soğuk çalışıyordu.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
kasamın hava akışının yeterli olduğunu düşünüyorum modeli rampage saılor öncesinde g skill ramler kullanıyordum onlar bu ramlere göre biraz daha soğuk çalışıyordu.
Cevabınız için teşekkürler. Kasanın mesh panelmiş dediğiniz gibi hava akışı kötü değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri