Hitman Absolutıon

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Desktop Screenshot 2024.12.16 - 19.50.22.57.png

STEAMDAN DAHA YENI HITMAN ABSOLUTION ALDIM FAKAT OYUN AÇILMIYOR BOYLE KALIP TEKRARDAN BASLATA GELIYOR LUTFEN YARDIM EDİN

UP

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hocam selamlar, aynı sorunu ben de yaşamıştım işlemcinizin dahili grafik birimi kuruluysa hata veren oyunlardan bu. Forza Horizon 4 için de aynısı olmuştu bende. İşlemcinizi bilmiyorum ama isterseniz dahili grafik sürücüsünü kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dahili grafik birimini kullanmıyorsanız tabi

KS

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Hocam selamlar, aynı sorunu ben de yaşamıştım işlemcinizin dahili grafik birimi kuruluysa hata veren oyunlardan bu. Forza Horizon 4 için de aynısı olmuştu bende. İşlemcinizi bilmiyorum ama isterseniz dahili grafik sürücüsünü kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dahili grafik birimini kullanmıyorsanız tabi
usta ıslemcım i5 12400 f bende forza 4 acılıyordu ayrıca grafık surucusu tam olarak nedır ? belkı kullanıyorumdur

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
usta ıslemcım i5 12400 f bende forza 4 acılıyordu ayrıca grafık surucusu tam olarak nedır ? belkı kullanıyorumdur
Sizin dahili grafik biriminiz yok benimki ile farklı bir sorun var. Çözümü bilemiyorum maalesef. Başka çözümler bekleyebilirsiniz hocam.

KS

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Sizin dahili grafik biriminiz yok benimki ile farklı bir sorun var. Çözümü bilemiyorum maalesef. Başka çözümler bekleyebilirsiniz hocam.
kral ınanırmısın bılmıyorum ama oyuna spam attım oyun acıldı emegın ıcın tesekkurler :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri