Hive OS ekran kartı çalışıyor kazım yapmıyor

ozcanoztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Cvp: Hive OS ekran kartı çalışıyor kazım yapmıyor

Overlock ayarlarını silip yeniden başlatırmısın kazıma başlıyacakmı Önce kullandığın ayarlarmı peki?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Hive OS ekran kartı çalışıyor kazım yapmıyor

Ben anlamıyorum bu mining işlerinden ama anlayan bir akrabam var ve yazdıklarını size iletiyorum.

Dediği ilk şey çalışan kartınızın kazım gücünde bir problem var ve kartın OC ayarları doğru yapılmamış. 45W güç tüketiminde 40Mh ile 43Mh değerler almanız gerekiyormuş. Bu söylediği ayarları https://hiveon.com/forum/t/best-oc-for-rx5600xt/21110/2 bu sayfadan uygulayabilirmişsiniz.

Diğer bir şeye gelirsek büyük ihtimalle ayarlarınız yanlış olduğundan dolayı oluyor dedi. https://hiveon.com/forum/t/my-1660-ti-settings/35792/18 buradaki ayarları deneyebilirsiniz.

Eğer sorun yine çözülmezse Nbminer , Phoenixminer , Nanominer bu 3 yazılımı bir denesin sorun bu yazılımlarda da var mı baksın dedi.

Herhangi bir aksi durum olursa bu işlemlerin sorumluluğunun tamamen size ait olduğunu bilin. PC Hocası Forum ve ben bir şey olursa sorumluluk kabul etmeyiz bilginiz olsun.

KS

Murat Can Eser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Hive OS ekran kartı çalışıyor kazım yapmıyor

ozcanoztekin' Alıntı:
Overlock ayarlarını silip yeniden başlatırmısın kazıma başlıyacakmı Önce kullandığın ayarlarmı peki?

Hiçbir şekilde 1660 Ti çalışmıyor bildiğim her şeyi denedim hatta kartların yerini değiştirdim bu sefer OC için 1. sırada NVIDIA kart olsun diye bir hata verdi Hive OS açılmamıştı yerini değiştirince açıldı ama 1660 Ti kazım yapmıyor.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben anlamıyorum bu mining işlerinden ama anlayan bir akrabam var ve yazdıklarını size iletiyorum.

Dediği ilk şey çalışan kartınızın kazım gücünde bir problem var ve kartın OC ayarları doğru yapılmamış. 45W güç tüketiminde 40Mh ile 43Mh değerler almanız gerekiyormuş. Bu söylediği ayarları https://hiveon.com/forum/t/best-oc-for-rx5600xt/21110/2 bu sayfadan uygulayabilirmişsiniz.

Diğer bir şeye gelirsek büyük ihtimalle ayarlarınız yanlış olduğundan dolayı oluyor dedi. https://hiveon.com/forum/t/my-1660-ti-settings/35792/18 buradaki ayarları deneyebilirsiniz.

Eğer sorun yine çözülmezse Nbminer , Phoenixminer , Nanominer bu 3 yazılımı bir denesin sorun bu yazılımlarda da var mı baksın dedi.

Herhangi bir aksi durum olursa bu işlemlerin sorumluluğunun tamamen size ait olduğunu bilin. PC Hocası Forum ve ben bir şey olursa sorumluluk kabul etmeyiz bilginiz olsun.

Deneyip dönüş yapacağım.

KS

Murat Can Eser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ne yaptıysam olmadı hatta komple farmı sildim tekrar açtım yine olmadı ama böyle bir şey buldum AMD NVIDIA destekleyen madencilerin hepsini denedim ama GTX 1660 TI hiç kazım yapmadı sadece çalışıyor.

yusufyildi7_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Forumdaki canlılığı görmek sevindirici , güzel önerilerde bulunulmuş elinize sağlık. Keyifli seyirler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Murat Can Eser' Alıntı:

Ne yaptıysam olmadı hatta komple farmı sildim tekrar açtım yine olmadı ama böyle bir şey buldum AMD NVIDIA destekleyen madencilerin hepsini denedim ama GTX 1660 TI hiç kazım yapmadı sadece çalışıyor.
Instagram : onur.firatt

Yukarıdaki adres akrabama ait. Detaylı bilgi ve ayar konusunda yardım isteyebilirsiniz ama destek için ücret alabilir bilginiz olsun. Benim pek detaylı bilgim yok mining konusunda.

KS

Murat Can Eser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ozcanoztekin' Alıntı:
Murat Can Eser' Alıntı:
Keşke sorunumu da çözebilsem  :(

Riserları değiştirip Sadece 1660ti denedinmi Yada direk pci a bağlayıp denesene. Windowsta da Deneyebilirsin.

1660 ti pci bağladığımda pc açılmıyor ekran kartı fanları çok hızlı bir şekilde dönüyor yavaşlıyor nefes alır gibi riser a bağladığımda fotoğrafta ki sorunu yaşıyorum ekranda bekliyor sadece

sanırım 1660 ti de bir sıkıntı var

KS

Murat Can Eser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows da görüntü alıyordum ilk aldığımda  şimdi ne diye garantiye göndermeliyim mining yapınca garanti devre dışı kalmıyor mu?

ozcanoztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Murat Can Eser' Alıntı:
Windows da görüntü alıyordum ilk aldığımda  şimdi ne diye garantiye göndermeliyim mining yapınca garanti devre dışı kalmıyor mu?

Aleni miningte bozuldu yazarsan kalır. Bilgisayar Açılmıyor mavi ekran vs. yaz gönder.

KS

Murat Can Eser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Başka bir sisteme geçince sorun düzeldi önceki sistemim ddr3 sistemdi acaba 1660 Ti o yüzden mi çalışmadı emin değilim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri