hızlandırma temizlik optimizasyon

neymarfato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet arkadaşlar başlıktaki işlemleri yapabilecek bir program arıyorum win 10 için
aslında aşağıdaki youtube videosunu izledim uyguladım
sonra nette aradım bir sürü program var ama hangisi gerçekten benim istediklerimi düzgün bir şekilde yapabilir
evet uzman arkadaşlar önerinizi bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=wkJBDEDDS5o&t=4s

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IObit Advanced SystemCare yazılımı tüm temizlik vs. gibi işlemlerini halleder. CCleaner ile geçici dosyaları ve Regedit kalıntılarını silersin. IObit Smart Defrag ile HDD kullanıyorsan birleştirme yapıp diski hızlandırırsın. IObit Uninstaller yazılımı ile Windows kendi programlarını ve kurduğun yazılımları kalıntı kalmadan silebilirsin. Son olarak sistemi güncel tutmak için IObit Driver Booster yazılımını kullanabilirsin. 2 şirketin bu yazılımları ile sistemin tüm ihtiyaçlarını halledebilirsin. Ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadan sistemin tam performasından yaralanıyorum.

KS

neymarfato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
IObit Advanced SystemCare yazılımı tüm temizlik vs. gibi işlemlerini halleder. CCleaner ile geçici dosyaları ve Regedit kalıntılarını silersin. IObit Smart Defrag ile HDD kullanıyorsan birleştirme yapıp diski hızlandırırsın. IObit Uninstaller yazılımı ile Windows kendi programlarını ve kurduğun yazılımları kalıntı kalmadan silebilirsin. Son olarak sistemi güncel tutmak için IObit Driver Booster yazılımını kullanabilirsin. 2 şirketin bu yazılımları ile sistemin tüm ihtiyaçlarını halledebilirsin. Ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadan sistemin tam performasından yaralanıyorum.
bu programları araştırma yaparken rastladım ama dediğim gibi seçememiştim
bunları bi deneyeyim de yinede hepsi toplu olsa  güzel ourmuş :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri