Hocam Ben Bir Fps Ayarı Yaptım Ama PC Düzelmiyor

benfelloyum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben zamanında "
" bu videonun fps arttırma ayarlarını yaptım ama oyundaki performansım çok düştü örnek vereyim csgoda 100 fps aliorsam robloxda 10 fps aliyorum oyunun dengesi bozuldu oyunlardaki performansım çöp oldu geri dönüştürme noktası oluşturmuştum geri dönüştürme noktasını aktif ettim yine hâla ayni düzelmiyor kalıcı bir hasar vermiş olabilirmi nasil düzelticem

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam böyle videolara çok güvenmemek gerekiyor eğer hiç bir şekilde düzelmiyorsa format atın.

Laptop mu Masa üstümü kullanıyorsunuz ?

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Merhaba,
Öncelikle böyle içeriklerin hepsi doğru değil bunu belirtmek isterim, ufak bir göz gezdirdim regedit ayarları falan yapıyor regedit ayarları ciddi sorunlar yapabileceği için format atmadan pek düzeltme yolu kalmıyor. Anlatan kişinin zaten cihazı iyi olduğu için bu ayarları yapsa bile büyük ihtimal sorun yaşamıyordur, ama sizin cihazınız uyumsuzluk sorunu yapabilir gayet normal. Bu tür performans yükseltme adı altında çekilen içerikler zaten pek etkili olmuyor, siz kendiniz sisteminizi bilmeniz gerekir ona göre ayarlamanız lazım. Yoksa bu böyle gider "oha yeni ayarlar oha yeni fps yükseltme falan" herifler çerezlik görüyor bunları sistemleri gayet iyi olduğu için. Eğer isterseniz temiz bir format atın akabinde sistemi bozmadan normal yapılan ayarları önerebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri