Sağ olasınız hocam eski sistemim baya eski 10 senelik pc o yuzden home kurmak daha mantıklı yeni sistemimde geldiginde ona bakarim home mu pro mu diye fotograflar icon teşekkürlerSelamlar,
Temel ihtiyaçlarına bakarak sürüm seçmen sizin için daha iyi olacaktır. Aşağıda Windows 10 Home ve Pro arasındaki benzerlikler / farklılıklar mevcut. Eski sistemine ait parça bilgilerini de yazarsan hangi sistemi kurman konusunda tavsiyelerde bulunabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 9030
Hocam eski sistemimle uzun zamandir win 10 kullanıyordum. O yuzden kullaniyorumEğer çok eski bir bilgisayar ise windows 10'u önermem. Win 8 / Win 8.1 / Win 10 LTSB veya LTSC sürümlere bakabilirsiniz.
Crack yapma zaten forumda önermek vb. şeyler yasak.Birde bir sey daha sormak istiyorum windowsu kurduktan sonra etkinleştirmesek bir şey olur mu veya crack mi yapmak zorundayiz birde ek olarak office programlarini crackli şekilde indirsek bir şey olur mu
Crack/torrent önerisi, talebi yapmak yasaktır.Birde bir sey daha sormak istiyorum windowsu kurduktan sonra etkinleştirmesek bir şey olur mu veya crack mi yapmak zorundayiz birde ek olarak office programlarini crackli şekilde indirsek bir şey olur mu
Hiç bir şirket CRACK kullanmaz.Anladım teşekkür ederim. Dün sistemi alırken windowsu kuralım mı dediler acaba onlarda mı crackli yapıcaktı yoksa orijinal mi olucaktı
Hocam win 10 home için hangisi oem dijital mi yoksa ustunde ki miForum'da "crack" li dosya / sistem / program paylaşımı yasak. Windows 10'u etkinleştirmeden kullanabilirsiniz fakat sistem sizi biraz kısıtlar. SağlamLisans'dan uygun fiyata lisans satın alarak kullanabilirsiniz. Office uygulamalarında ise öğrencilere ücretsiz bir şekilde linsan veriliyor. Öğrenci Lisansı sayfası üzerinden okul e-posta adresini girerek size ücretsiz lisans vereceklerdir.
Deneme sürümü ile kurup teslim ederlerAnladım teşekkür ederim. Dün sistemi alırken windowsu kuralım mı dediler acaba onlarda mı crackli yapıcaktı yoksa orijinal mi olucaktı