Hoparlör Tavsiyesi

garette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar arkadaşlar,

Özellikle bassları iyi olan, hem müzikte bassları hissettiren hem de silahlı oyunlarda vuruş hissini iyi yansıtan bir hoparlör arıyorum. Logitech'in Z533, Z333, ve Z313 modellerinin sıklıkla kullanıldığını gördüm ancak aranızda bunlardan kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını isterim. 3.500 TL civarına kadar her türlü tavsiyenize açığım.

Teşekkür ederim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
İyi akşamlar arkadaşlar,

Özellikle bassları iyi olan, hem müzikte bassları hissettiren hem de silahlı oyunlarda vuruş hissini iyi yansıtan bir hoparlör arıyorum. Logitech'in Z533, Z333, ve Z313 modellerinin sıklıkla kullanıldığını gördüm ancak aranızda bunlardan kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını isterim. 3.500 TL civarına kadar her türlü tavsiyenize açığım.

Teşekkür ederim
İyi akşamlar,

Bu tür ürünler MediaMarkt - TeknoSA gibi mağazalarda bulunuyor.
Oradaki prizlere takıp, telefon veya MP3 bağlayarak seslerini test edebiliyorsunuz.
Eğer bulunduğunuz yerde bu tarz bir mağaza varsa gidip bizzat test etmeniz daha iyi olur.
Mağazadaki teşhir ürünlerini denersiniz, daha sonra edindiğiniz fikirler ile internetten daha uyguna sipariş verirsiniz.

1665868116531.png

KS

garette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar,

Bu tür ürünler MediaMarkt - TeknoSA gibi mağazalarda bulunuyor.
Oradaki prizlere takıp, telefon veya MP3 bağlayarak seslerini test edebiliyorsunuz.
Eğer bulunduğunuz yerde bu tarz bir mağaza varsa gidip bizzat test etmeniz daha iyi olur.
Mağazadaki teşhir ürünlerini denersiniz, daha sonra edindiğiniz fikirler ile internetten daha uyguna sipariş verirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 9387
Kulaklık için test imkanı fikir veriyor ama kalabalık gürültülü ortamda hoparlörün sesi anlaşılmıyor, o nedenle kullanan varsa daha iyi fikir verir diye düşündüm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri