Hoparlör Ve Mikrofon Takılıymış Gibi Nasıl Gösterebilirim?

hurkan1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Bilgisayarımda hoparlör ve mikrofon bağlı değil. ve bağlamakta istemiyorum. sağ altta hoparlör simgesinde x(çarpı işareti mevcut) oynadığım online oyunda hoparlör olması gerekiyor. sürekli hata alıyorum. bilgisayarımda hoparlör ve mikrafon takılıymış gibi nasıl gösterebilirim. Yok ama varmış gibi gözüksün istiyorum. regeditte bunun bir ayarı yada başka bir yerde varmıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
o nasıl bi oyun ya adı ne?

telefon kulaklığı tak

KS

hurkan1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o nasıl bi oyun ya adı ne?

telefon kulaklığı tak
''Bilgisayarımda hoparlör ve mikrofon bağlı değil. ve bağlamakta istemiyorum.'' akıl vermek yerine keşke varmı bir çözümü onu yazmayı deneseydin.

Mortana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Bilgisayarımda hoparlör ve mikrofon bağlı değil. ve bağlamakta istemiyorum. sağ altta hoparlör simgesinde x(çarpı işareti mevcut) oynadığım online oyunda hoparlör olması gerekiyor. sürekli hata alıyorum. bilgisayarımda hoparlör ve mikrafon takılıymış gibi nasıl gösterebilirim. Yok ama varmış gibi gözüksün istiyorum. regeditte bunun bir ayarı yada başka bir yerde varmıdır.
voice meter kullanabilirsin

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kardeşim her cevaba bi laf etceksen hiç konu açma
Araştırma yeteneği yok iç anadolulu cahil neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş.
Böyle üslup kullanması normal kızmayın :D

1 tane eski kulaklığın jack girişini kesip taksa bile sorun çözülür :D

KS

hurkan1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim her cevaba bi laf etceksen hiç konu açma
bilen biri yazsa anlıyacam ama bilmeden etmeden herkes kafasına göre yazıyor dediği uygulamayı yükledim ve bir halta yaramadı. sırf forumda yorum kasmak için yorum yapan insanlar var.

Araştırma yeteneği yok iç anadolulu cahil neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş.
Böyle üslup kullanması normal kızmayın :D

1 tane eski kulaklığın jack girişini kesip taksa bile sorun çözülür :D
ayrıca sana gelecek olursak, 20 tane pc var gidip 20 si içinde kulaklık alıp jaklarını mı! kesiyim kardeşim bilmiyorsan boş yorum yapmıyacaksın. biraz öncede profiline baktım herkesin konusunun altına cevap değil tamamiyle farklı boş yorum yapmışsın.
"Beyni yok fikri var" Cem YILMAZ

Son düzenleme:

Mortana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
açıklarmısın voicemeeter la ne alakası var bunun abi anlamıyorum boş yorum olsun diyemi yazıyorsunuz.
kanka ne boş yorumu voice meter yuklersin giriş çıkışları voicemeter olarak secersin voicemetera cihaz baglamana gerek yok giriş çıkış varmış gibi gösterir çok agresifsin kendine çeki düzen ver herekese saldırmana gerek yok

asedwa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Kendi bilmiyor tavsiye verenlere laf atıyor.

KS

hurkan1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kanka ne boş yorumu voice meter yuklersin giriş çıkışları voicemeter olarak secersin voicemetera cihaz baglamana gerek yok giriş çıkış varmış gibi gösterir çok agresifsin kendine çeki düzen ver herekese saldırmana gerek yok
saldırma değil reis giriş çıkışları deniyorum ama jak takmadığım için gene olmuyor. uzak masaüstü kullanıyorum diğer pclerde bununla alakalı olabilirmi bütün pclere monitör ve klavye takmamda mümkün değil

KS

hurkan1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
windows 7 ultimate yüklü pclerde uzak masaüstü ile bağlandığım için ekranı kilitliyor ve herşeyi devre dışı bırakıyor. arka planda çalışan oyun maalesefki sadece windows 7 de çalıştığı için bugun windows 10 prolu pcde denedim voice meeter proda hiçbir ayar yapmadan direk ses çıkışı sağladı. teşekkür ederim bilgin için. ama 10 proda oyun arka planda kendini kilitliyor. internette baktığım herşeyi denedim. Microsoft uzak bağlantıda ekran kilitlenme sorununu ortadan kaldırmamız mümkünmüdür? yada kilitlenebilir. uygulamayı arka planda çalışmaya devam ettirebilirmiyiz?
bunun içinde foruma bir konu açıyım belki bunun çözümü varsa tüm pclere 10 pro kurarım. ayrıca uzak masaüstü kullanmamın amacı oyun bütün uzak bağlantı uygulamalarını devre dışı bıraktığı için. (google masaüstü, anydesk, team viewer) hiç biri çalışmamakta.

Mortana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
windows 7 ultimate yüklü pclerde uzak masaüstü ile bağlandığım için ekranı kilitliyor ve herşeyi devre dışı bırakıyor. arka planda çalışan oyun maalesefki sadece windows 7 de çalıştığı için bugun windows 10 prolu pcde denedim voice meeter proda hiçbir ayar yapmadan direk ses çıkışı sağladı. teşekkür ederim bilgin için. ama 10 proda oyun arka planda kendini kilitliyor. internette baktığım herşeyi denedim. Microsoft uzak bağlantıda ekran kilitlenme sorununu ortadan kaldırmamız mümkünmüdür? yada kilitlenebilir. uygulamayı arka planda çalışmaya devam ettirebilirmiyiz?
bunun içinde foruma bir konu açıyım belki bunun çözümü varsa tüm pclere 10 pro kurarım. ayrıca uzak masaüstü kullanmamın amacı oyun bütün uzak bağlantı uygulamalarını devre dışı bıraktığı için. (google masaüstü, anydesk, team viewer) hiç biri çalışmamakta.
tam olarak anlamadım hocam voice emter uygulamasını başlatmasanda olur ses çıkışı grişi varmış gibi göstermek istiyorsan

Mortana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Microsoft Remote Desktop​

Splashtop​

bunları denediniz mi hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri