Arkadaşlar merhaba hoporlorden inanılmaz derecede cızırtı geliyor.Taktıgım yeri kontrol ettim sürekli cızırtı geliyor. Takıp çıkardım. Ön hoporloru seçince sesi çıkıyor diğerlerini seçince cızırtı gelmiyor hiç ses gelmiyor yardım lütfen
Enes Değirmenci' Alıntı:Şöyle sakin ve düzgün bir şekilde sorununuzu yeniden iletebilirmisiniz ?
Hocam senin allahına kurban ya.ugur.gozaydin' Alıntı:Kullandığınız hoparlör eski ise elektriksel dalga sesleri sürekli bir uğultu şeklinde cızırtı karışık ses çıkartır. Birde bu ses sebep olan şey JAK girişinizde bir parazit varsa elektrik alıyorsa ki buda anakartınız eskiyse olur buda elektrik akımının sesini hoparlöre verir. Son bir olasılık ise eğer mikrofon dinleme özelliği Windows ses ayarlarınızdan aktifse buda elektrik sesini hoparlöre yansıtır. Bu seçeneklerden sadece sonuncuyu test edebilirsiniz. Başlatta olan ses simgesine sağ tıklayın ve Ses efektine tıklayın. Açılan pencerede Kayıt sekmesi altında takılı olan mikrofonunuza çift tıklayın açılan pencerede Dinle sekmesinde Bu aygıtı dinle ayarına kapatın Uygula/Tamam. Bu ayar eğer mikrofondan ise sorun biraz azaltır ama bir güç uğultusu ve cızırtısı gelmeye devam edecektir. Eğer video/müzik vs. hoparlörü kullanıyorkende cızırtı geliyorsa hoparlör patlamış olabilir buda bir olasılık.