HP Omen Nasıl?

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar,

Forumda hp omen 15-16 kullanan illaki vardır diyerekten bilgisayarı hakkında görüşünü isteyecektim. Genel olarak hp ye karşı olumsuz bir görüş var sanırım. Pc ısınıyor mu genel performansı nasıl kısa bir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Hp'ye karşı olumsuz görüş azdır çünkü gayet iyi bir marka. Acer, Casper gibi markalar hakkında kötü yorumlar var. Özellikle Casper olanlar iyi değil. Ama HP hakkında olumsuz yorum yapanı pek görmedim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhaba arkadaşlar,

Forumda hp omen 15-16 kullanan illaki vardır diyerekten bilgisayarı hakkında görüşünü isteyecektim. Genel olarak hp ye karşı olumsuz bir görüş var sanırım. Pc ısınıyor mu genel performansı nasıl kısa bir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
Ben genel yorumlar olumlu diye biliyorum. Hp omen serisinin ekipmanlari dahi iyidir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel termal ve ürün deneyimi minimum ortalama bir seridir OMEN ailesi. Sadece kullanıcıların kayda değer bir kısmı genelde ekran menteşelerinin çok sağlam olmadığını söyler yerli/yabancı kaynaklarda. Bunun dışında dile getirilen belli bir sorunu yok makinenin.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Merhaba arkadaşlar,

Son çıkardığı Omen by HP serisi gerçekten çok kaliteli durumda. Özellikle alma niyetin var ise 12.nesil intel core işlemcili modelleri bekle termal soğutma kapasitesi çok iyi performans olarakta MUX özellikli gelicek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri