HP Victus 16 vs Monster Tulpar T7 V20.5

evrencp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar,

Fiyat bandında iki ürün arasında kaldım biri:

Diğeri:

Sanırım ekran kartını sınırlara kadar zorlayan monster oluyor. HP Victus'un ekranının sallanmasına da baktım açıkçası Tulpar ile hemen hemen aynı şekilde çok farkı yok.

Bu ücret bandında hangi ürünü önerirsiniz?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhabalar,

Fiyat bandında iki ürün arasında kaldım biri:

Diğeri:

Sanırım ekran kartını sınırlara kadar zorlayan monster oluyor. HP Victus'un ekranının sallanmasına da baktım açıkçası Tulpar ile hemen hemen aynı şekilde çok farkı yok.

Bu ücret bandında hangi ürünü önerirsiniz?
monsterdan çok şikayetçi gördüm malzeme kalitesi olsun kronik hatalar olsun hp biraz daha iyi sanki

birde şahsen benim içim acıyor 3060 sisteme 27k vermek okul iş için alıyorsanız tekrar düşünün derim bende de laptop var okula 1 defa bile götürmedim lablar oluyor okulda zaten o paraya 3070-3080 sistem çok çok daha iyi olur

KS

evrencp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
monsterdan çok şikayetçi gördüm malzeme kalitesi olsun kronik hatalar olsun hp biraz daha iyi sanki

birde şahsen benim içim acıyor 3060 sisteme 27k vermek okul iş için alıyorsanız tekrar düşünün derim bende de laptop var okula 1 defa bile götürmedim lablar oluyor okulda zaten o paraya 3070-3080 sistem çok çok daha iyi olur

Merhaba, yok yok okul için değil. Şöyle ki 40'ıma dayandım, evdeki 8 senelik laptop öldü. Çocuk vs. derken PS açamıyorum da artık. Oyun zevkimi de törpüleyecek yine grafiksel olarak gitmese de beni 4-5 sene idare edecek bir şey arıyordum.

Macbook Air alacaktım fakat arada makale yazıyorum AMOS gibi bazı programları yüklemek, uygulamak vs. sıkıntı. Dolayısıyla orta düzey bir gaming laptop olsun, her türlü idare etsin istiyorum. Örneğin "IBM SPSS Amos is not available to macOS Operating System. Please install IBM SPSS Amos on Windows operating system. "

Evde ancak bir saksı kadar yerim var :) çocuğu olanlar anlayacaktır. Dolayısıyla desktop toplama şansım da yok.

3050 ile 3060 arasında devasa farklar da yok, maliyet olarak. Almışken 3060 almak istedim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Monster seçmem kullandım lanet ettim teknik servisi berbat şuanda ofis de HP kullanıyorum memnunum ama altına soğutucu gerekiyor.

KS

evrencp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Siz hangi modeli kullanıyordunuz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Siz hangi modeli kullanıyordunuz?
HP Victus'un çok kullandım aşağıdaki model vardı bende ama ofis de teknik servis ekibinde olduğum için 12.nesil versiyonunun da kullanmışlığım var.;

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Reis bütçeye göre daha iyi öneriler yapılabilir. Ne kadar bütçe?

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Bende monster almayı planlıyorum en iyi özellikler onda maizeme kalitesi kötü ama yapıcak bir şey yok :D

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bende monster almayı planlıyorum en iyi özellikler onda maizeme kalitesi kötü ama yapıcak bir şey yok :D
Özellikleri randımanlı ve uzun süreli kullanamadıktan sonra pek anlamı kalmıyor. Markayı sevenden çok sitem edenler var.

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Özellikleri randımanlı ve uzun süreli kullanamadıktan sonra pek anlamı kalmıyor. Markayı sevenden çok sitem edenler var.
Ben bir de gidip almak zorundayım o yüzden benim için en mantıklısı monster vatan gibi yerler zaten çok pahalı dün baktığım asus 32kdan 37kya çıkmış

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ben bir de gidip almak zorundayım o yüzden benim için en mantıklısı monster vatan gibi yerler zaten çok pahalı dün baktığım asus 32kdan 37kya çıkmış
Gidip almaktansa Amazon'dan almak daha güvenli misal. Hepsiburada kendi satıcı olduğunda güvenilir. Mağaza var diye saçma fiyatlar ödememek için ihtimaliniz varsa kullanmak için uğraşın.

KS

evrencp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BH4ZY4SH/ref=sr_1_11?ref_=cm_sw_r_apann_dp_P45Q3GP5W8C13ZG50NCP
Şuna bakın hocam indirimde 19.999 TL @evrencp
Victus'da kronik ısınma sorunu var diye duydum, doğru mu bilemiyorum. Hoş her şey ısınır :D ama ne kadar ısınma, ne kadar riskli, biraz çekindim.

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hocam yerinizde olsam bitane xbox series s alırım oyun için. Gündelik işler içinde uygun fiyatlı bi pc tercih ederdim.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba, yok yok okul için değil. Şöyle ki 40'ıma dayandım, evdeki 8 senelik laptop öldü. Çocuk vs. derken PS açamıyorum da artık. Oyun zevkimi de törpüleyecek yine grafiksel olarak gitmese de beni 4-5 sene idare edecek bir şey arıyordum.

Macbook Air alacaktım fakat arada makale yazıyorum AMOS gibi bazı programları yüklemek, uygulamak vs. sıkıntı. Dolayısıyla orta düzey bir gaming laptop olsun, her türlü idare etsin istiyorum. Örneğin "IBM SPSS Amos is not available to macOS Operating System. Please install IBM SPSS Amos on Windows operating system. "

Evde ancak bir saksı kadar yerim var :) çocuğu olanlar anlayacaktır. Dolayısıyla desktop toplama şansım da yok.

3050 ile 3060 arasında devasa farklar da yok, maliyet olarak. Almışken 3060 almak istedim.
anladım bu arada Amos nadir olanlardandır bende şu an ek olarak Mac Pro 13inch kullanıyorum iş için beni hiçbir şekilde yarı yolda bırakmadı şu ana kadar. 28k ya ömürlük M2 işlemcili MacBook Pro var aşırı güçlü bir laptop ve en iyi yanı çok çok uzun saatler şarjı gidiyor diğer çoğu laptoplarda (Huawei hariç) yanınızda kablo taşırsınız ben yazılım işiyle uğraştığım için bana 1 gün yetiyor şarjı bir daha düşünebilirsiniz Mac olayını

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam,bir zaman sonra üzülürsün daha yeni bir konu gördüm, garantisi bitti sorun çıkarmaya başladı ekran gelmiyor vesaire ile ilgili.Yani içindeki özellikler ne kadar iyi olursa olsun,malzeme kalitesi vs o kadar önemli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri