- Konu Sahibi
Aklım bir tık mac'e kayıyor. 8 gb yetiyor mu peki?anladım bu arada Amos nadir olanlardandır bende şu an ek olarak Mac Pro 13inch kullanıyorum iş için beni hiçbir şekilde yarı yolda bırakmadı şu ana kadar. 28k ya ömürlük M2 işlemcili MacBook Pro var aşırı güçlü bir laptop ve en iyi yanı çok çok uzun saatler şarjı gidiyor diğer çoğu laptoplarda (Huawei hariç) yanınızda kablo taşırsınız ben yazılım işiyle uğraştığım için bana 1 gün yetiyor şarjı bir daha düşünebilirsiniz Mac olayını
![]()
MacBook Pro Satın Alın
M4 çip ailesine güç katan MacBook Pro dizüstü bilgisayarı keşfedin. Bir model seçin veya şimdi apple.com adresinden kendi modelinizi özelleştirinwww.apple.com
Hocam,bir zaman sonra üzülürsün daha yeni bir konu gördüm, garantisi bitti sorun çıkarmaya başladı ekran gelmiyor vesaire ile ilgili.Yani içindeki özellikler ne kadar iyi olursa olsun,malzeme kalitesi vs o kadar önemli.
Çok teşekkürler Monster'dan tamamen vazgeçtim bu durumda. HP ya da Dell opsiyonları daha cazip bu noktada. Zaten illa en maksimumda bir şeyleri çalıştırayım peşinde de değilim. Nispeten az sıkıntılı kullanayım derdim bu, yine de 3060 olsun. Max-q'da olur.