HP Victus 16 vs Monster Tulpar T7 V20.5

KS

evrencp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
anladım bu arada Amos nadir olanlardandır bende şu an ek olarak Mac Pro 13inch kullanıyorum iş için beni hiçbir şekilde yarı yolda bırakmadı şu ana kadar. 28k ya ömürlük M2 işlemcili MacBook Pro var aşırı güçlü bir laptop ve en iyi yanı çok çok uzun saatler şarjı gidiyor diğer çoğu laptoplarda (Huawei hariç) yanınızda kablo taşırsınız ben yazılım işiyle uğraştığım için bana 1 gün yetiyor şarjı bir daha düşünebilirsiniz Mac olayını
Aklım bir tık mac'e kayıyor. 8 gb yetiyor mu peki?

Hocam,bir zaman sonra üzülürsün daha yeni bir konu gördüm, garantisi bitti sorun çıkarmaya başladı ekran gelmiyor vesaire ile ilgili.Yani içindeki özellikler ne kadar iyi olursa olsun,malzeme kalitesi vs o kadar önemli.

Çok teşekkürler Monster'dan tamamen vazgeçtim bu durumda. HP ya da Dell opsiyonları daha cazip bu noktada. Zaten illa en maksimumda bir şeyleri çalıştırayım peşinde de değilim. Nispeten az sıkıntılı kullanayım derdim bu, yine de 3060 olsun. Max-q'da olur.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Çok teşekkürler Monster'dan tamamen vazgeçtim bu durumda. HP ya da Dell opsiyonları daha cazip bu noktada. Zaten illa en maksimumda bir şeyleri çalıştırayım peşinde de değilim. Nispeten az sıkıntılı kullanayım derdim bu, yine de 3060 olsun. Max-q'da olur.
gayet yeterli oluyor bende de 8gb istersen Mac uzmanları var Apple'ın onlarla görüş sana daha çok detay verirler profesyoneller

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

Mac performans ve diğer kullanım avantajlarıyla genelde önde. Oyun konusunda geri kalabiliyor.

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Hocam,bir zaman sonra üzülürsün daha yeni bir konu gördüm, garantisi bitti sorun çıkarmaya başladı ekran gelmiyor vesaire ile ilgili.Yani içindeki özellikler ne kadar iyi olursa olsun,malzeme kalitesi vs o kadar önemli.
Hocam 30 35kya çift kanal ramli 140 watt 3060lı başka laptop bulamadım gidip almam lazım mağazadan

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
HP Victus'un çok kullandım aşağıdaki model vardı bende ama ofis de teknik servis ekibinde olduğum için 12.nesil versiyonunun da kullanmışlığım var.;
Peki söylenildiği gibi victusta kronik ısınma sorunu var mı? Genelde Render için kullanacağım, oyun falan oynamıyorum

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Peki söylenildiği gibi victusta kronik ısınma sorunu var mı? Genelde Render için kullanacağım, oyun falan oynamıyorum
ben kullandığımda abartı bir ısınma görmedim en son kasaları gayet güzel performanslı ve termal olarak idare eder bir yapısı var tabi dediklerim intel core i5-12500H ve 12700H modelleri için geçerli

yeniçeri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
4800h günümüz için çok düşük kalmaya başlamış bir işlemci serisi 12.nesil intel işlemcili modeller her türlü daha iyi şuan için iyi indirimlerde var gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri