Hyper Cloud 2 Ses Kartım Bozuldu

Dasistİtachi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selamlar, iyi bayramlar. Hyper Cloud 2 Ses Kartım dün bozuldu. Sıfır ses kartı da malumunuz pahalı olduğu için alternatif arayışındayım. B450M S2H Anakartım var ve 3.5mm Jak girişinde ses çok kötü gidiyor. Haliyle 2.el ses kartı almak durumunda kalmadan orta halli bir ses kartı alsam işimi görür mü ya da ne önerirsiniz? Kulaklığımın garantisi bittiği için böyle arayıştayım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar selamlar, iyi bayramlar. Hyper Cloud 2 Ses Kartım dün bozuldu. Sıfır ses kartı da malumunuz pahalı olduğu için alternatif arayışındayım. B450M S2H Anakartım var ve 3.5mm Jak girişinde ses çok kötü gidiyor. Haliyle 2.el ses kartı almak durumunda kalmadan orta halli bir ses kartı alsam işimi görür mü ya da ne önerirsiniz? Kulaklığımın garantisi bittiği için böyle arayıştayım.
Ses kartı almanız iyi olur
Ürünün garantisi bitmediyse direk garantiye gönderin.

KS

Dasistİtachi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki 2.el Hyper Cloud 2'nin mi ses kartını alayım yoksa, fotoğraftaki ses kartını mı? açık konuşmak gerekirse bulması çok zor Hyper Cloud 2'nin ses kartını 2.elden

Ekli dosyalar

• resim_2023-04-21_122433075.png
    resim_2023-04-21_122433075.png
    835.1 KB · Görüntüleme: 42
KS

Dasistİtachi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe nedir? İlla c2 olmak zorunda değil
Bütçem çok yok maalesef, en fazla 500 lira çıkıyor. Aslında normal ses kartı da işimi görücekse herhangi birşey onu alacağım. Zaten 7.1 i kullanmıyorum hiç. Sesim iyi gitsin ve alcağım ses iyileşsin yeter bana

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçem çok yok maalesef, en fazla 500 lira çıkıyor. Aslında normal ses kartı da işimi görücekse herhangi birşey onu alacağım. Zaten 7.1 i kullanmıyorum hiç. Sesim iyi gitsin ve alcağım ses iyileşsin yeter bana
Yani o zaman ses kartına gerek yok ses öncekine göre kötü mü?

KS

Dasistİtachi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani o zaman ses kartına gerek yok ses öncekine göre kötü mü?
Hem de fazlasıyla, Anakartın ses kartı kötü bayağı. O resmini attığım ses kartını 500 tlye alabiliyorum. Aklımda olan onu almak ama, sizin herhangi bir tavsiyeniz bulunur mu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri