ben kullanıyorum gayet güzel windows 11 de hala çalısıyor kullaklığım hatta firimware bile var alınır yaniArkadaşlar selam 2000 tl civarında kulaklık bakıyorum cloud 2 alınır mı veya başka öneriniz varmıdır
ben önermiyorum hp ye geçince kalitesi yere çakıldı resmen bende kingston üretimi var sonlardan kalan hp üretimlere baktım çok kötü plastik kalitesi var kafayı tutmuyor gibi hissi var sarmıyor kafayı ek yerindekli plastik kolayca çatlıyor hatta kırılıyor arkadaşımda denedim çatlaktı o kadar iyi kullanmasına rağmen internet kafede de denk geldim 3 5 kulaklığa meraktan baktım hepsi de çatlaktı Cloud 2 devri HP ile bence son bulduArkadaşlar selam 2000 tl civarında kulaklık bakıyorum cloud 2 alınır mı veya başka öneriniz varmıdır
Onerebilecegin başka kulaklık var mı?ben önermiyorum hp ye geçince kalitesi yere çakıldı resmen bende kingston üretimi var sonlardan kalan hp üretimlere baktım çok kötü plastik kalitesi var kafayı tutmuyor gibi hissi var sarmıyor kafayı ek yerindekli plastik kolayca çatlıyor hatta kırılıyor arkadaşımda denedim çatlaktı o kadar iyi kullanmasına rağmen internet kafede de denk geldim 3 5 kulaklığa meraktan baktım hepsi de çatlaktı Cloud 2 devri HP ile bence son buldu