HyperX Cloud 2 Hala Alınır mı?

denizyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, bir adet oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Özellikle mikrofon kalitesi benim için oldukça önemli. Bu yönden de özellikle hala birçok yayıncının bu kulaklığı sıkıntısız bir şekilde kullandığını farkettim fakat yine de almadan önce size danışmak istedim. Bu kulaklık alınır mı? Yoksa benzer fiyat bandında daha iyi ses ve mikrofon kalitesine sahip kulaklıklar var mı? (ürün şuan n11 üzerinde 819tl)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürün hala iyi ama artık o ürünün kalitesini çin menşei çoğu ürün veriyor bir albenisi yok yani. neredeyse 6 yıllık ürün sonuçta. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama 800 TL civarı diye düşünüp size aşağıdaki ürünleri önerebilirim mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi ürünler içinde.

Bu ürünleri alabilirsiniz. 5-6 yıllık bir ürün alacağınıza iyi bir miktofon ve ses kalitesi sunan bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

NOT : İnceleme videolarını mikrofon testi kısmından başlayacak şekilde ayarladım.

KS

denizyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu ürünler arasında özellikle Cooler Master MH650 ürününü çok beğendim. Peki kalite olarak bu segmentte olan wireless kulaklıklar nelerdir? Wireless kulaklıkların fiyatlarının daha yüksek olduğunu biliyorum fakat şuan için fiyatına biraz daha bakmaksızın alternatifleri değerlendirmek amacıyla soruyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim bu arada Uğur bey.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MH670 var yine CM markasında şuan kalite ve F/P odağında en iyi 7.1 kablosuz oyuncu kulaklığı diyebilirim 1000 TL civarında. Birde ASUS TUF H7 var yine F/P dengesinde iyi ürün olarak 1000 TL civarında oyuncu kulaklığı olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri