HyperX Cloud 2 için ayarlar nasıl olmalı?

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

HyperX Cloud 2 kulaklık aldım ama ayarları nasıl yapmalıyım hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.​

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
bir şeyler yapmıştım ilk kullandıgımda acaba güncel mi değil mi nasıl öğrenirim veya sıfırdan yapayım dedim ama uygulama hata verdi açılmadı
Ekran görüntüsü 2023-01-21 191722.png

Ekran görüntüsü 2023-01-21 191842.png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
herşey çalısıyor ama sanki bir tuhaflık var oyunlarda falan sesin tam nerden geldiğini kestiremiyorum hocam
Hocam bende şuan ki kulaklığımla yaşıyordum SteelS. bir programı var o çok iyi istersen deneyebilirsin çoğu oyunda kullanıyorum.

Cloud 2 de çok bilmediğim için tam ne yapman gerekiyor bilmiyorum kullanan varsa daha iyi yardım edebilir ama internette araştırdığımda sadece yazılım güncellemesinden bahsediyor.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Hocam bende şuan ki kulaklığımla yaşıyordum SteelS. bir programı var o çok iyi istersen deneyebilirsin çoğu oyunda kullanıyorum.

Cloud 2 de çok bilmediğim için tam ne yapman gerekiyor bilmiyorum kullanan varsa daha iyi yardım edebilir ama internette araştırdığımda sadece yazılım güncellemesinden bahsediyor.
evet bende sadece güncelleme gördüm onu yaptım direkt ama seslerin ayarları nasıl olmalı tam öğrenmek istiyorum varsa kullanan yardımcı olursa sevinirim

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

steelseries gg'den bahsediyorsanız mouse için kullanıyorum orda kulaklıgım gözükmüyor anlayamadım hyperx için steelseries uygulaması destekler mi

Emirhan52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Valla bende alalı 1 yık oldu ilk aldığımda hiç bir ayar yapmadım her şeyi tam takır çalışıyordu kulaklıkta bi sorun olmasın hocam

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
windows da ses kısmına sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcıyı açıp giriş kısmını SteelS sonar seçer misin ?

ve discord da da ses girmiyorsa ayınısı valoda da öyle.
hocam sonar yok sonar ne alaka ki sonarı kullanmıyorum şuan öyle bir seçeneğim de yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri