Şuanda mikrofon vs. çalışıyorsa bir şey yapmana gerek yok.bir şeyler yapmıştım ilk kullandıgımda acaba güncel mi değil mi nasıl öğrenirim veya sıfırdan yapayım dedim ama uygulama hata verdi açılmadı
Ekli dosyayı görüntüle 14137
Ekli dosyayı görüntüle 14138
herşey çalısıyor ama sanki bir tuhaflık var oyunlarda falan sesin tam nerden geldiğini kestiremiyorum hocamŞuanda mikrofon vs. çalışıyorsa bir şey yapmana gerek yok.
Hocam bende şuan ki kulaklığımla yaşıyordum SteelS. bir programı var o çok iyi istersen deneyebilirsin çoğu oyunda kullanıyorum.herşey çalısıyor ama sanki bir tuhaflık var oyunlarda falan sesin tam nerden geldiğini kestiremiyorum hocam
evet bende sadece güncelleme gördüm onu yaptım direkt ama seslerin ayarları nasıl olmalı tam öğrenmek istiyorum varsa kullanan yardımcı olursa sevinirimHocam bende şuan ki kulaklığımla yaşıyordum SteelS. bir programı var o çok iyi istersen deneyebilirsin çoğu oyunda kullanıyorum.
Cloud 2 de çok bilmediğim için tam ne yapman gerekiyor bilmiyorum kullanan varsa daha iyi yardım edebilir ama internette araştırdığımda sadece yazılım güncellemesinden bahsediyor.
steelseries gg'den bahsediyorsanız mouse için kullanıyorum orda kulaklıgım gözükmüyor anlayamadım hyperx için steelseries uygulaması destekler miHocam bende şuan ki kulaklığımla yaşıyordum SteelS. bir programı var o çok iyi istersen deneyebilirsin çoğu oyunda kullanıyorum.
Cloud 2 de çok bilmediğim için tam ne yapman gerekiyor bilmiyorum kullanan varsa daha iyi yardım edebilir ama internette araştırdığımda sadece yazılım güncellemesinden bahsediyor.
Ben rampage kullanıyorum görme vs. yok sonar ı açın oradan ayarlayacaksınız.steelseries gg'den bahsediyorsanız mouse için kullanıyorum orda kulaklıgım gözükmüyor anlayamadım hyperx için steelseries uygulaması destekler mi
sonarda select var sadece başka bir şey yok o yüzden ayar da çıkmıyorBen rampage kullanıyorum görme vs. yok sonar ı açın oradan ayarlayacaksınız.
ayarlardan sonarı açık hale getirdiniz mi ?sonarda select var sadece başka bir şey yok o yüzden ayar da çıkmıyor
suanda mikrofondan ses gitmiyor komik şekilde ne oldu şimdiayarlardan sonarı açık hale getirdiniz mi ?
yok hocam çalısıyor sorun yoktu da az önce ne olduysa mikrofondan sesim gitmemeye başladıValla bende alalı 1 yık oldu ilk aldığımda hiç bir ayar yapmadım her şeyi tam takır çalışıyordu kulaklıkta bi sorun olmasın hocam
SteelS. açtık tan sonramı hocam ?suanda mikrofondan ses gitmiyor komik şekilde ne oldu şimdi
yok hocam çalısıyor sorun yoktu da az önce ne olduysa mikrofondan sesim gitmemeye başladı
açıktı zaten onla oldugunu sanmıyorumSteelS. açtık tan sonramı hocam ?
bende de olmuştu hocam mixer kısmından mikrofon yerinden aygıtı seçtin mi ?açıktı zaten onla oldugunu sanmıyorum
evet hyperx seçilibende de olmuştu hocam mixer kısmından mikrofon yerinden aygıtı seçtin mi ?
windows da ses kısmına sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcıyı açıp giriş kısmını SteelS sonar seçer misin ?evet hyperx seçili
hocam sonar yok sonar ne alaka ki sonarı kullanmıyorum şuan öyle bir seçeneğim de yokwindows da ses kısmına sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcıyı açıp giriş kısmını SteelS sonar seçer misin ?
ve discord da da ses girmiyorsa ayınısı valoda da öyle.
Ben sonarı açtında ses gelmiyor sanıyorum kb. bunu dener misinhocam sonar yok sonar ne alaka ki sonarı kullanmıyorum şuan öyle bir seçeneğim de yok