- Konu Sahibi
olmuyor hocamBen sonarı açtında ses gelmiyor sanıyorum kb. bunu dener misin
bunu da izleye bilirsin
olmuyor hocamBen sonarı açtında ses gelmiyor sanıyorum kb. bunu dener misin
bunu da izleye bilirsin
Bilgisayarı yeniden başlattın mı ?olmuyor hocam
evetBilgisayarı yeniden başlattın mı ?
USB yi tak çıkar yap başka bir girişe tak.
7.1 ses kartından mikrofon sesini arttırıp azaltamıyorum suan ayrıca hoparlör sesi artıyor azalıyor ama o basmıyor suanUSB yi tak çıkar yap başka bir girişe tak.
Hocam SteelS de sende bu ayar kapalı değil mi tekrar soruyorum çünkü biz seninle hiç bir şey yapmadık artı olarak.7.1 ses kartından mikrofon sesini arttırıp azaltamıyorum suan ayrıca hoparlör sesi artıyor azalıyor ama o basmıyor suan
ekstra olarak yeniden başlattıgımda mikrofon x şeklinde oluyor mute açıyorum ama değişen birşey yok
2. yöntemi dener misisinizhocam sonarla bir bağım yok
Ekli dosyayı görüntüle 14140
bu kişi %100 yapmaktan bahsediyor benim zaten 100 ve denedim zaten2. yöntemi dener misisiniz
![]()
(ÇÖZÜLDÜ) HyperX Cloud 2 Mikrofon Çalışmıyor - Sürücü Kolay - Diğerleri
HyperX Cloud 2 mikrofonunun çalışmaması sorunu, bu kulaklığın kullanıcıları için yaygın bir sorundur. Bu kılavuzu inceleyin ve bu sorunu nasıl çözeceğinizi öğrenin.tr.letmeknow.ch
ve sonar ayarlardan kapalı olunca böyle gözükmesi gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 14141
o video değil aşağıda yöntemler var hocambu kişi %100 yapmaktan bahsediyor benim zaten 100 ve denedim zaten
ses kartın yanındaki mikrofon muteleme tuşunda herhangi bir şey var mı çünkü birisi
"Sorun ses kartın yanındaki mikrofon muteleme tuşundaymış. Tam açamamışım mutede kalmış hiç de kontrol etmemiştim açık gibi duruyordu."
o video değil aşağıda yöntemler var hocam
2.yöntem
HyperX Cloud USB ses kartı / dongle'ı kullanıyorsanız, yan tarafta bir mikrofon düğmesi vardır. Açık konuma çevrildiğinden emin olun.reset sonrası böyle başlıyor muteli sekildeEkli dosyayı görüntüle 14142
aktif hocam driverları komple tek tek kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim en son format çaresine başvurucamHyperX Cloud USB ses kartı / dongle'ı kullanıyorsanız, yan tarafta bir mikrofon düğmesi vardır. Açık konuma çevrildiğinden emin olun.
bu link buda klavuzu deneyebilir misin?aktif hocam driverları komple tek tek kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim en son format çaresine başvurucam
bunu yaptım sıfırdan suan normale döndü
Merhaba şuan bendede bu şekilde fakat benimki hp lisanslı nasıl ilk haline çevirebilirim? 4103 olanı indirmiştim.reset sonrası böyle başlıyor muteli sekildeEkli dosyayı görüntüle 14142
ÇeviremezsinMerhaba şuan bendede bu şekilde fakat benimki hp lisanslı nasıl ilk haline çevirebilirim? 4103 olanı indirmiştim.