Hyperx Cloud 2 Kaç yıl daha üst seviye götürür ?

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar yakın zaman içinde fiyatı çok uyguna geldi diye Hyperx cloud 2 aldım kulaklık çıkalı 6 yıl biliyorum ama sizce kaç yıl daha üst seviye götürür online oyunlarda felan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kulaklıkta size ömür verecek birisi varsa cidden bende tavsiye alayım. :) Siz artık o ses deneyimi ve mikrofon kalitesinden memnun olmadığınız zaman değiştirebilirsiniz ürünü. Bir zaman dilimi verilmez kulaklıklarda.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklıkta size ömür verecek birisi varsa cidden bende tavsiye alayım. :) Siz artık o ses deneyimi ve mikrofon kalitesinden memnun olmadığınız zaman değiştirebilirsiniz ürünü. Bir zaman dilimi verilmez kulaklıklarda.

hocam daha öncesinden 150 tl bir kulaklık aldım temiz kullanmama rağmen 2 ay sonra tamamen kendiliğinden bozuldu ondan dolayı :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Elektronik işi şanstır o durum bambaşka bir şey. Arıza vs. durumu ile ürüne ömür biçilmez. Ürünün üretim yılı ile ürünün kullanım süresi belirlenmez.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Elektronik işi şanstır o durum bambaşka bir şey. Arıza vs. durumu ile ürüne ömür biçilmez. Ürünün üretim yılı ile ürünün kullanım süresi belirlenmez.
bu kulaklık sıkıntı çıkmassa götürür ama demi şuan baktım aktif olarak hala esporcular kullanıyor yani sanırım bunun ses kalitesi baya iyi 6 seneye rağmen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Dediğim gibi ses olarak başarılı bir ürün ama sizi yıllar içerisinde ne kadar tatmin eder belli değil o size başlı bir şeydir. Hala aktif olarak güçlü bir kulaklık ürünü bu doğru.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri